Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Biltilpasninger og -tilbehør | å løfte en tom rullestol opp på eller inn i en bil | Rullestolramper i bil | Modell ABS

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Modell ABS

Modell ABS
Med ABS lasteskinner kan nivåforskjeller enkelt overkommes. Konstruksjonen har en høy bæreevne og lav vekt. Kjørebanen er riflet og sklisikker. Under transport kan skinnene enkelt legges i hverandre.

Leverandør Alunor Trans AS
1366 Lysaker


Klassifisering 12 12 21 - 03
Rullestolramper i bil


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.082000
01
Montert på bilmodell-
Plattformlengde (cm)200
Plattformbredde (cm)15
Plattformhøyde (cm)36,5
Belastning maks (kg)500
Produktvekt (kg)8
Løftehøyde (cm)-
Antall søyler2
Påkjøring mot bilNEI
Påkjøring sideveisNEI
 
Relatert informasjon