Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Biltilpasninger og -tilbehør | å løfte en tom rullestol opp på eller inn i en bil | Rullestolramper i bil | Rampe RAS

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Rampe RAS

RAS er spesielt utformet for rullestolbrukere. Den indre kanten er lavere enn den ytre, og gir plass til benstøttene på rullestolen. Anti-skli belegget i kjørebanen sørger for sikker opp og nedkjøring.

Leverandør Alunor Trans AS
1366 Lysaker


Klassifisering 12 12 21 - 03
Rullestolramper i bil


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.082200
01
Montert på bilmodell-
Plattformlengde (cm)250
Plattformbredde (cm)-
Plattformhøyde (cm)46,5
Belastning maks (kg)380
Produktvekt (kg)10
Løftehøyde (cm)-
Antall søyler2
Påkjøring mot bilJA
Påkjøring sideveisNEI
 
Relatert informasjon