Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Håndlister og støttehåndtak | Flyttbare støttegrep og støttehåndtak | Støttehåndtak flyttbare | Mobeli Teleskopisk Støttehåndtak

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Mobeli Teleskopisk Støttehåndtak

Teleskopisk støttehåndtak som gjør det enkelt å tilpasse plasseringen til ulike flismønstre. Håndtak av sterk plast. De mobile sikkerhetshåndtakene tilpasses og fjernes raskt og enkelt. Holdes på plass av vakuumputer, 120 mm. diameter, som festes ved enkelt trykk på flaten. Praktisk å ha med på reise eller for de som ikke vil skru i flisene sine.

Leverandør Dine hjelpemidler A/S
0262 Oslo


Klassifisering 18 18 10 - 02
Støttehåndtak flyttbare


Produktserien inneholder 3 produkt.
Produktserien inneholder dessuten 1 utgått produkt. Skift Innstillinger forå få vist dette. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.
Klikk på vis alle produkter for å se alle produkter i serien

Mobeli Teleskopisk Støttehåndtak

Justerbar mellom 34 og 46,5 cm.
Maks. belastning 65 kg.
Demonteres enkelt og tar liten plass i bagasjen på reise.
Lev-artnr. 14002 22S 
Sist oppdatert 2019-09-25 

Tekniske data
Lengde min 34cm 
Lengde maks 46,5cm 
Belastning maks 65kg 
Teleskopstang JA 
Kan brukes i våtrom JA 
Montering vegg JA 
Montering gulv-tak JA 

 
Relatert informasjon