Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | å endre kroppsstilling | Skli- og vendehjelpemidler | Skli- og vendehjelpemidler, polstret | Active dreiepute

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Active dreiepute

Puten forenkler forflytning fra rullestol, stol, seng eller bilsete. Puten roterer og gjør det derfor lettere å komme i rett posisjon.

Puten gjør forflytningen skånsom for de med smerter i hofte og rygg. Den kan også bidra til at omsorgsarbeidere får mindre belastning på ryggen i forflytningssituasjoner.


Leverandør Hjelpemiddelpartner AS
6823 Sandane


Klassifisering 12 31 03 - 03
Skli- og vendehjelpemidler, polstret


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.10020
Bredde (cm)-
Lengde (cm)-
 
Relatert informasjon