Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Orienteringshjelpemidler | Mobilitets- og markeringsstokker (hvite stokker) | Stokker for mobility og markering | Ledsagerbøylen U-GO

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Ledsagerbøylen U-GO

Ledsagerbøyle spesielt utviklet for trygg og stødig ledsaging. Kan brukes av alle som har behov for ledsaging og i flere typer omgivelser, enten det er byvandring, løp eller tur. Fremmer trygghet og enkelt samspill mellom bruker og ledsager. Ergonomisk utformet med gummigrep som gir ekstra godt grep. Levers i enkeltvis.

Leverandør Hjelpemiddelpartner AS
6823 Sandane


Klassifisering 12 39 03 - 01
Stokker for mobility og markering


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.269961
Lengde min (cm)-
Lengde maks (cm)-
Sammenleggbarhet-
 
Relatert informasjon