Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Senger og sengeutstyr | Madrasser og overmadrasser | Madrasser vendefunksjon | AMS Mobiliseringssystem

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

AMS Mobiliseringssystem

Madrassystem med integrert vendefunksjon som lydløst vender brukeren fra side til side i justerbare intervaller for å opprettholde brukers egen mobilitet gjennom søvnen. Trykksårforbyggende til høyeste nivå, smerteforebyggende og arbeidsbesparende for pleiepersonell

Leverandør Medema Norge AS
1481 HAGAN


Klassifisering 18 12 18 - 04
Madrasser vendefunksjon


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.5120-1
112
Bredde (cm)87
Lengde (cm)200
Høyde (cm)17
Vekt madrass (kg)22
Brukervekt min (kg)0
Brukervekt maks (kg)150
Vendefunksjon (grader)18
Vendefunksjon justerbarJA
Vendefunksjon tidsintervallJA
StellefunksjonJA
Stellefunksjon tilbakestilles JA
Fasthet regulerbarNEI
FyllmaterialeSkum
InkotrekkJA
Materiale i trekk-
Vasketemp madrass (grader)-
Vasketemp trekk (grader)90
Romtemp min (grader)5
Støynivå (desibel)31
AlarmJA
Beregnet på barnNEI
 
Relatert informasjon