Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Sikkerhetsutstyr til boliger og andre lokaler | Sklisikre materialer til gulv og trapper | Gulvbelegg, sklihindrende | GripPlate Trinnplate

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

GripPlate Trinnplate

GripPlate trinnplate er laget i aluminium og har antisklibelegg. Tilgjengelig i sort eller gul beleggsfarge og i 2 ulike størrelser. Monteres enkelt med skruer i forborede hull.

Leverandør Keep Up AS
1352 Kolsås


Klassifisering 18 33 03 - 02
Gulvbelegg, sklihindrende


Produktserien inneholder 2 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 2 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Teknisk dataVisVis
HMS-artnr.--
Lev-artnr.1096310964
Bredde min (cm)11,56,3
Bredde maks (cm)11,56,3
Lengde min (cm)63,563,5
Lengde maks (cm)63,563,5
Høyde (cm)0,20,2
MaterialeAluAlu
 
Relatert informasjon