Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | å endre kroppsstilling | Bærestoler, bæreseler og bærekurver | Bærestoler, bæreseler og bærekurver | Løftesele - basseng

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Løftesele - basseng

Løftesele som er enkel å brette og ta med til stranden eller bassenget. Sterkt materiale som er utviklet for bruk i både salt- og klorvann. Tørker raskt. Laget av PVC, CE merket og produsert i Sverige. Kan maskinvaskes på 60 grader. 2 års garanti.

Leverandør Aquagroup as
0580 Oslo


Klassifisering 12 31 18 - 01
Bærestoler, bæreseler og bærekurver


Produktserien inneholder 3 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 3 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 3
Teknisk dataVisVisVis
HMS-artnr.---
Lev-artnr.miw-LL
55200
miw-LL
55100
miw-LL
55000
Setebredde (cm)433833
Setehøyde (cm)433833
Rygghøyde (cm)433833
Totalvekt (kg)---
Maks brukervekt (kg)150150150
Hjuldiameter (tommer)---
Beregnet på barnJAJAJA
 
Relatert informasjon