Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Målgrupper | Barn | Søkeresultat - Hjelpemidler for sportsaktiviteter på barmark | Spike (sittende) - piggekjelke for barmark

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Spike (sittende) - piggekjelke for barmark

Spike (sittende) har en sittestilling hvor man sitter med beina fremover. Spike er en piggekjelke med design og funksjonalitet i fokus. Kraftige hjul for variert terreng. Fremdrift skapes ved bruk av staver og styres ved tyngdeoverføring. Det gjør det mulig å skape fremdrift samtidig som man svinger. 2 bremser og håndbrekk. Justerbar sittestilling.

Leverandør Exero Technologies
1366 Lysaker


Klassifisering 30 09 89 - 01
Hjelpemidler for sportsaktiviteter på barmark


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.288746
Lev-artnr.2001
Rammetypefastramme
Setebredde min (cm)32
Setebredde maks (cm)41
Setedybde min (cm)24
Setedybde maks (cm)24
Rygghøyde (cm)6
Framdriftmanuell
Totalbredde (cm)41
Drivhjuldiameter (")8
Svinghjuldiameter (")8
Totallengde (cm)140
Totalvekt (kg)14
Brukervekt maks (kg)110
Beregnet på barnJA
 
Relatert informasjon