Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | egenomsorg og deltakelse i personlig pleje | kroppsvask, bading og dusjing | Sklisikre badematter, dusjmatter og bånd | Sklihindrende underlag | Active Sklikkerull 9m x 20 cm

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Active Sklikkerull 9m x 20 cm

Active Sklikkerull 9m x 20 cm
Rull med antiskli-materiale for bruk på en rekke ulike overflater for å stabilisere og hindre eller redusere bevegelse. Som eks. av tallerker, kopper, bakeboller, skåler, puter o.l samt å begrense bevegelse av føttene på fotplater på en rullestol. Klippes til ønsket størrelse. Antimikrobielt behandlet. Høy kvalitet, langvarig effektiv og diskret.

Leverandør Hjelpemiddelpartner AS
6823 Sandane


Klassifisering 09 33 06 - 01
Sklihindrende underlag


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.41004
Bredde (cm)20
Lengde (cm)900
Sugekopper-
Farge-
 
Relatert informasjon