Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informasjonsstyring | Hjelpemidler som tar opp, spiller av og viser fram informasjon i form av lyd og bilde | Høyttalere | Høyttalere | VOX DUO aktiv høyttaler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

VOX DUO aktiv høyttaler NAV ikon

Høyttaler med tre mikrofonmottakere slik at tre mikrofoner kan benyttes samtidig. Kraftig aktiv høyttaler som er praktisk å ta med seg fra rom til rom. Den kan benyttes i store lokaler og på åpne plasser. Ingen ekko fra mikrofon til høyttaler. Oppladbar.

Leverandør Vestfold Audio AS
3241 SANDEFJORD


Klassifisering 22 18 36 - 01
Høyttalere


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet inngår i rammeavtale: Hørselshjelpemidler (18-05-2021 - 18-05-2023)

Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
Rangeringinfo
Rangering 1.
Post 10: Samtaleanlegg med høyttaler, portabelt.
Rammeavtale: Hørselshjelpemidler (18-05-2021 - 18-05-2023).
HMS-artnr.289738
Lev-artnr.VOX DUO
 
Relatert informasjon