Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | å endre kroppsstilling | Dreieskiver | Dreieskiver | Roterbar pute / dreieskive til sete i bil ol.

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Roterbar pute / dreieskive til sete i bil ol.

Roterbar pute / dreieskive til sete i bil ol.
Denne roterbare puten / dreieskiven brukes hvis du har utfordringer med å snu deg når du setter deg i en stol, seng eller i bilen. Puten roterer med bevegelsen, noe som gjør det enklere å komme inn og ut av bil eller en stol. Puten roterer lett, som igjen reduserer påkjenningen for kne, hofte og rygg.

Leverandør Flavin AS
0884 Oslo


Klassifisering 12 31 06 - 01
Dreieskiver


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.46830
Diameter (cm)42
Høyde (cm)3
Totalvekt (kg)0,33
Brukervekt maks (kg)130
Materiale-
BærehåndtakNEI
StøttehåndtakNEI
 
Relatert informasjon