Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Bade- og dusjstoler for barn

De 6 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 16 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Dusjstol REKO, barn
Dusjstol REKO, barn
Helsveiset design belagt hvit slitesterk pulverlakk. Sete har ribber av polyuretanskum som er myk og varmeisolerende overflate. Armlener. Støtteføtter laget av TPE. Justerbar høyde. Setets størrelse: Dybde 22 x bredde 38 cm. Justerbar høyde 35-45 cm. Maks. brukervekt 70 kg.
Medeq Group AS 2316 Hamar

Otter dusjstol for barn
Otter dusjstol for barn
Er utviklet for å gi barnet god støtte i badekar eller dusj, og det er mulig å justere sete og rygg i 5 posisjoner, 0, 22.2, 45, 67.5 og 90
Leveres med borrelåsbånd som kan brukes for å sikre barnet, og hodestøtten kan man regulere i bredde og høyde.
Det er sklisikre ben og kan flatpakkes etter bruk.

Kan fås med badakar- eller dusjunderstell.
Gymo AS 4072 Randaberg

Rifton
Rifton
Badekarsete med hodestøtte og brystbelte. Vinkelen mellom sete og rygg kan reguleres. Sammenleggbart. Trekket kan vaskes i 60gr.Mulig med 2 forskjellige understell: 1. høyt understell m/hjul, dusjstol og til basseng.2. lite understell m/to justeringer, til stranden og hagen.
Ronda AS 4073 Randaberg

Splashy
Splashy
Splashy er et lett, bærbart sete som passer perfekt til bading i badekar. Splashy er veldig kompakt og sitter fint og lavt i badekaret, slik at det tar mindre plass og du bruker mindre vann for å dekke brukeren. Man slipper et stort permanent hjelpemiddel som tar opp all plassen i badekaret. For barn opptil 30 kg.

Splashy BIG
Splashy BIG
Splashy BIG er et portabelt dusj- og badesete for funksjonshemmede tenåringer og store barn. Badesetet har regulerbar rygg som kan
tiltes fra 106 til 140 grader.

Starfish
Starfish
Bade-/dusjstol spesielt beregnet til barn.


Hjelpemiddeldatabasen eies av NAV Hjelpemidler og tilrettelegging.