Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Hjelpemidler for sportsaktiviteter på barmark

De 3 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 3 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
3-hjuls XC Piggestol
3-hjuls XC Piggestol
Piggerullestol med tre store hjul. Leveres med piggestaver, fotbrett, hoftebelte, håndbrems, klesbeskyttere, setepute og parkeringsbrems. Oppgitt rygghøyde er uten standard sittepute (7 cm).
HandiNor as 1252 OSLO

Spike (knestående) - piggekjelke for barmark
Spike (knestående) - piggekjelke for barmark
Spike er en sporty piggekjelke med fokus på design og brukervennlighet. Med kraftige hjul kommer man til i varierende terreng hvor fremdrift skapes ved å bruk staver. Spike styres ved tyngdeoverføring, og dette muliggjør styring samtidig som man skaper fremdrift. To hydrauliske bremser og håndbrekk gjør bruk av Spike trygt. Spike er justerbar.
Exero Technologies 1366 Lysaker

Spike (sittende) - piggekjelke for barmark
Spike (sittende) - piggekjelke for barmark
Spike (sittende) har en sittestilling hvor man sitter med beina fremover. Spike er en piggekjelke med design og funksjonalitet i fokus. Kraftige hjul for variert terreng. Fremdrift skapes ved bruk av staver og styres ved tyngdeoverføring. Det gjør det mulig å skape fremdrift samtidig som man svinger. 2 bremser og håndbrekk. Justerbar sittestilling.
Exero Technologies 1366 Lysaker


Hjelpemiddeldatabasen eies av NAV Hjelpemidler og tilrettelegging.