Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport med rammeavtale

Hjelpemidler som skal støtte eller erstatte en persons evne til å bevege seg innendørs og utendørs, å forflytte seg fra et sted til et annet eller å bruke et personlig eller offentlig transportmiddel. Hjelpemidler for innredning og tilpasning av boligen samt andre innendørs og utendørs menneskeskapte omgivelser, se 18. Hjelpemidler for å styre, løfte, flytte og håndtere produkter og utstyr, se 24. Hjelpemidler for transport av gjenstander på arbeidsplasser, se 28 06.

Følgende produktserier inneholder produkter som inngår i rammeavtalen



251 produktserie(r).


<< Forrige side 1 2 3 4 5 6

Youngster 3
 Youngster 3 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Allround rullestol med sammenleggbar ramme for barn. Rullestolen helt fotbrett som kan felles opp. Størrelse 30 finnes i standard og lang utgave. Leveres med sittepute. Setehøyde: 37-41cm. Totalvekt i størrelse 30x30: 15kg. Maks belastning: 85kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • QuickGuide • Video • Brosjyre

<< Forrige side 1 2 3 4 5 6