Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her


Hjelpemidler for rekreasjon og fritidsaktiviteter

Produkter som er beregnet på å legge til rette for en persons deltakelse i enhver form for lek, sport eller hobby, eller andre former for rekreasjon og fritid. Utstyr for trening av bevegelse, styrke og balanse, inkludert trenings- og fitnessutstyr, se 04 48.

54 produktserie(r).


<< Forrige side 1 2

Tessier Uniski
 Tessier Uniski
Tessier Uniski passer for alle unge og voksne uansett funksjonsnivå. Uniski er en egenkjørt og ledsagerkjørt sitski med justerbar demper. Leddet ledsagerbøyle gir ledsager maksimal kontroll. Trykket i demperen tilpasses brukers vekt. Kan brukes både i slerulti .
Bano Life AS 1405 Langhus
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Trenings trapp Enkel
 Trenings trapp Enkel
Trappen egner seg utmerket til vedlikeholdstrening og opptrening. Trappen består av: Robust stålramme,
justerbart rekkverk i høyden, 4 sklisikre trinn og plattform på toppen med sklisikkert belegg.
Klubben AS 2270 FLISA
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

TykeSkateR
 TykeSkateR
Hjelpemiddel for personer som trenger støtte for å gå på skøyter. Den runde rammen gjør at stativet sklir godt på isen. Høydejusterbart håndtak fra 68-100 cm. Passer både barn og voksne. Høydejustering, montering og sammenslåing gjøres uten verktøy.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre

Vannstepper deluxe Aqua step
 Vannstepper deluxe Aqua step
Stepperen er laget i kunststoff for bruk i vann. Den høye egenvekten og sugekoppene gjør at den er stabil i vannet. Fargen er klorfast og uv-sikker. Mål: 67 x 53 x 17 cm. Vekt ca 6 kg.
Klubben AS 2270 FLISA

<< Forrige side 1 2