Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Senger, sengebunner, madrasser, hjertebrett og sengebord | Post 7: Madrass skumplast med stofftrekk for voksne

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 7: Madrass skumplast med stofftrekk for voksne

Post 7: Madrass skumplast med stofftrekk for voksne. Madrassmål: Lengder 180/200/220 cm og bredder 80/85/90105/110/120 cm. Se størrelseskombinasjoner i produktserien. Madrass høyde 13 cm: Skumplast med volumvekt på 35-45 kg/m, egnet for brukere med vekt til og med 120 kg. Avtakbart stofftrekk. Madrass høyde 15 cm: Skumplast med volumvekt på 38 - 55 kg/m egnet for brukere med vekt fra og med 121 kg. Avtakbart stofftrekk.


2 produktserie(r).
Puls NAV bomullstrekk
 Puls NAV bomullstrekk NAV ikon
Rangering 1
Madrass med kjerne av Cellex Etherskum og en side som er profilert. Tykkelse 13 cm, brukervekt til og med 120 kg. Hygienetrekk til madrassen kan leveres som tilbehør.
Recticel AS 6300 Åndalsnes
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre

Puls NAV XL bomullstrekk
 Puls NAV XL bomullstrekk NAV ikon
Rangering 1
Madrass med kjerne av Cellex Etherskum og en side som er profilert. Tykkelse 15 cm, brukervekt fra og med 121 kg. Hygienetrekk til madrassen kan leveres som tilbehør.
Recticel AS 6300 Åndalsnes
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre


 
Relatert informasjon