Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Senger, sengebunner, madrasser, hjertebrett og sengebord | Post 11: Barneseng med hel liggeflate og elektrisk høyderegulering

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 11: Barneseng med hel liggeflate og elektrisk høyderegulering

Post 11: Barneseng med hel liggeflate og elektrisk høyderegulering. Brukerne er voksne med funksjonsnedsettelser som har omsorg for små barn hvor det er behov for å kunne heve og senke sengen til barnet. Barnet kan være mobil og aktiv, og klarer å komme inn i og ut av sengen selv når grindåpningen er åpen. Madrassmål: bredde 60 cm og lengde 120 cm. Sengen leveres med hel liggeflate, elektrisk høyderegulerbart understell, hjul, bremser, håndkontroll for høyderegulering og hode- og fotgavl. Leveres også med sengegrinder, minimum 58 cm høye, med grindåpning på den ene langsiden. Madrass til sengen er ikke inkludert i rammeavtalen, og leveres da ikke med som standard.


1 produktserie(r).
Seng Knut C
 Seng Knut C NAV ikon
Rangering 1
Barneseng med hel liggeflate og elektrisk høyderegulering. NB: Sengen levers uten madrass.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon