Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet | Post 1: Komfortkjelke, ledsagerstyrt

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 1: Komfortkjelke, ledsagerstyrt

Post 1: Komfortkjelke, ledsagerstyrt. Kjelker som har sitteenhet med god komfort og god sete- og bolstøtte. Produktene leveres med hoftebelte, ledsagerbrems, ledsagerbøyle eller lignende, spesialsete med polstring og trekkesnor. Kjelkene har ikke ratt/styre for bruker. Pulkdrag eller lignende kan fås som tilbehør, eller integrert i løsningen.


1 produktserie(r).
SnowComfort kjelke
 SnowComfort kjelke NAV ikon
Rangering 1
Kjelken er produsert i støtsikker hardplast og med meier i stål. Det er fjæring i setet for å gi bruker en mer behagelig kjøre- og sittekomfort. Leveres som standard med hoftebelte, ledsagerbrems (fotbrems), ledsagerbøyle, spesialsete med polstring og trekkesnor. Kjelkene har ikke ratt/styre for bruker.
Bardum AS 1405 Langhus
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon