Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet | Post 2: Piggekjelke, for pigging på snø og eventuelt is

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 2: Piggekjelke, for pigging på snø og eventuelt is

Post 2: Piggekjelke, for pigging på snø og eventuelt is. Piggekjelker med lav egenvekt. Produktene leveres med belter til hofte, lår og føtter, langrennsski, langrennsstaver med sr-grep eller tilsvarende, samt sitteenhet med polstring eller pute. Pulkdrag, skøyter eller lignende kan fås som tilbehør.


1 produktserie(r).
HandiSnow-4 piggekjelke
 HandiSnow-4 piggekjelke NAV ikon
Rangering 1
Piggekjelke med lav egenvekt. Leveres med belter til hofte, lår og føtter, langrennsski, langrennsstaver og sitteenhet med polstring. Finnes i fire størrelser.
HandiNor as 1252 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon