Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet | Post 7: Elektrisk kjelke/stol for ballspill

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 7: Elektrisk kjelke/stol for ballspill

Post 7: Elektrisk kjelke/stol for ballspill. Elektrisk kjelke/stol for barn fra 6 år, ungdom eller voksne som har bruk for spesiell kjelke eller stol for å delta i ballspill. Produktene leveres med belte/sele, lader og batteri, sitteenhet med polstring/pute og to spilleblad som kan festes i forkant av kjelken/stolen.


1 produktserie(r).
El-Innebandykjelke
 El-Innebandykjelke NAV ikon
Rangering 1
Elektrisk kjelke/stol beregnet for å delta i ballspill. Kan leveres i tre størrelser: Medi, maxi og maxi plus. Elektrisk senterdrift med topphastighet 15 km/t. Ca 90 minutter kjøretid pr oppladning. Kjelken er delbar. Leveres med belte/sele, lader og batteri, sitteenhet med polstring/pute og to spilleblad som kan festes i forkant av kjelken/stolen
HandiNor as 1252 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon