Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet | Post 12: Terrengvogn, egnet for bruk på strand og i vann

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 12: Terrengvogn, egnet for bruk på strand og i vann

Post 12: Terrengvogn, egnet for bruk på strand og i vann. Vogn spesielt egnet for bruk på utfordrende underlag, for eksempel i strandsone. Produktene leveres med armlener, belte/sele og parkeringsbrems eller støtte.


1 produktserie(r).
Hippocampe
 Hippocampe NAV ikon
Rangering 1
Vogn spesielt egnet for bruk på utfordrende underlag, for eksempel i sand. Flyter i vann, tåler både salt og klorvann. Hurtigtørkende materiale. Leveres med armlen, hoftebelte, trekksnor og parkeringsbrems. Vinkeljusterbar rygg 5-35 grader bakover.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon