Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Stoler med oppreisingsfunksjon | Post 1: Stoler med sammenkoblet elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 1: Stoler med sammenkoblet elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon

Post 1: Stoler med sammenkoblet elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon. Produktene i denne posten er sammenkoblet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres i en og samme operasjon.


1 produktserie(r).
Arctic 17 Synkron
 Arctic 17 Synkron NAV ikon
Rangering 1
Stol med sammenkoblet elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon. Fås med trekk i stoff og hud. Inkontinenstrekk fås som tilbehør.
Hepro AS 8250 ROGNAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon