Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Stoler med oppreisingsfunksjon | Post 4: Stoler med individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon.

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 4: Stoler med individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon.

Post 4: Stoler med individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon. . Produktene i denne posten er utformet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres uavhengig av hverandre.


1 produktserie(r).
Nova 20
 Nova 20 NAV ikon
Rangering 1
Stol med individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtter og oppreisningsfunksjon. Leveres som standard med skrått seteløft, men kan endres til rettløft uten bruk av deler. Nedfellbare armlener. Fås med trekk i stoff og hud. Inkontinenstrekk fås som tilbehør. Tåler brukervekt opptil 150 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre


 
Relatert informasjon