Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Elektriske rullestoler og drivaggregater til manuelle rullestoler | Post 18: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk med elektriske setefunksjoner der hovedformålet er bruk som førersete i kjøretøy - voksne

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 18: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk med elektriske setefunksjoner der hovedformålet er bruk som førersete i kjøretøy - voksne

Post 18: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk med elektriske setefunksjoner der hovedformålet er bruk som førersete i kjøretøy - voksne . Rullestoler i post 18 leveres med sitteenhet, benstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri, lader, ladeplugg, elektrisk tilt, elektrisk seteløft, elektrisk regulering av ryggvinkel, elektrisk regulering av vinkel og legglengde på benstøtter, sentermontert benstøtte, parallellforskyvbar styreboks, retningsstabiliserende system og dekk med mønster. Maksimal setehøyde er 39 cm (målt på seteplaten horisontalt i laveste posisjon). Rullestolene er beregnet brukt som førersete i kjøretøy og rullestoldelen av bilfeste er påmontert.


3 produktserie(r).
MC1124 Low Rider R-NET Spinalus2 MWD
 MC1124 Low Rider R-NET Spinalus2 MWD NAV ikon
Rangering 1
Elektrisk rullestol med senterdrift som er beregnet brukt som førersete i bil. Rullestoldelen av bilfeste er påmontert. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, ryggvinkel og benstøttevinkel. Leveres som standard med Spinalus2 sitteenhet med hodestøtte. Har retningsstabiliserende system. Setebredde: 40-50 cm. Maks brukervekt: 150 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Roltec BOA2-18
 Roltec BOA2-18 NAV ikon
Rangering 2
Elektrisk rullestol med senterdrift som er beregnet brukt som førersete i bil. Rullestoldelen av bilfeste er påmontert. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, ryggvinkel og benstøttevinkel. Leveres som standard med R-Seat sitteenhet med hodestøtte. Har retningsstabiliserende system. Setebredde: 40-64 cm. Maks brukervekt: 140 kg.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

TA IQ FWD Avanti 45 P18
 TA IQ FWD Avanti 45 P18 NAV ikon
Rangering 3
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift som er beregnet brukt som førersete i bil. Rullestoldelen av bilfeste er påmontert. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, ryggvinkel og benstøttevinkel. Leveres som standard med Avanti sitteenhet med hodestøtte. Har retningsstabiliserende system. Setebredde: 45-50 cm. Maks brukervekt: 140 kg.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon