Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 5: Samtaleapparat for tekst-til-tale med tekstskjerm på 1 til 4 linjer

Post 5: Samtaleapparat for tekst-til-tale med tekstskjerm på 1 til 4 linjer. Små samtaleapparat med tastatur, for tekst-til-tale-kommunikasjon. Produktene har syntetisk tale på norsk og engelsk, samt kvinne- og mannsstemme.




 

2 produktserie(r).




Lightwriter SL50
 Lightwriter SL50 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Kommunikasjonshjelpemiddel med tastatur og innebygd høyttaler. Display på baksiden for øyekontakt under samtale. Talesyntese med kvinne- og mannsstemme på norsk og engelsk. Ordliste med ordprediksjon, oppdaterer seg ved bruk. Kan styres med bryterskanning. Mobiltelefon kan tilkobles for samtale og sms. Leveres med fingerguider, bæreveske og lader.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Jabbla Allora 3
 Jabbla Allora 3 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Kommunikasjonshjelpemiddel med tastatur, berøringsskjerm og innebygd høyttaler. Partnerskjerm for ansikt-til-ansikt kommunikasjon. Talesyntese med kvinne- og mannsstemme på norsk. Ordliste med ord- og setningsprediksjon. Kan sende og motta sms (bluethoot). Leveres med fingerguide i to høyder og lader.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre