Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 15: Motorisert styring for begrenset utendørs bruk - bakhjulsdrift og elektriske setefunksjoner - voksne

Post 15: Motorisert styring for begrenset utendørs bruk - bakhjulsdrift og elektriske setefunksjoner - voksne . Rullestolene leveres med dekk med mønster, fotstøtter, hodestøtte, batteri, lader, kjørelys, baklys og reflekser foran, bak og på hver side. De har parallellforskyvbar styreboks og skjermer som dekker drivhjulene. Stolene er beregnet brukt som sete i kjøretøy og er klargjort for montering av elektrisk bilfeste. De har blant annet ledsagerstyring som tilbehør.


2 produktserie(r).




VELA Sango RWD II B
 VELA Sango RWD II B Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Elektrisk rullestol med bakhjulsdrift for begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, ryggvinkel og benstøttevinkel. Leveres som standard med B 46 komplett sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med docking-system eller stroppeinnfesting. Setebredde: 42-54 cm. Maks brukervekt: 160 kg.
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Q500 R el setefunksjoner
 Q500 R el setefunksjoner Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Elektrisk rullestol med bakhjulsdrift for begrenset utendørs bruk. Rullestolen har elektrisk regulering av seteløft, tilt, ryggvinkel og benstøttevinkel. Leveres med Sedeo Pro sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med docking-system eller stroppeinnfesting. Setebredde: 38-56 cm. Maks brukervekt: 160 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Video • Brosjyre