Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 21: Motorisert styring for begrenset utendørs bruk - elektrisk tilt og seteløft - barn

Post 21: Motorisert styring for begrenset utendørs bruk - elektrisk tilt og seteløft - barn . Rullestolene leveres med dekk med mønster, fotstøtter, hodestøtte, batteri, lader, kjørelys, baklys og reflekser foran, bak og på hver side. De har og utsvingbar, nedfellbar eller parallellforskyvbar styreboks. Stolene med for- eller midthjulsdrift har retningsstabiliserende system og alle stolene er beregnet brukt som sete i kjøretøy. De har blant annet fjernstyrt nødstopp og ledsagerstyring som tilbehør.


5 produktserie(r).




Permobil F3 PP Corpus Jr 2el
 Permobil F3 PP Corpus Jr 2el Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for barn. Elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av rygg og benstøtte. Setet kan tiltes fremover opptil 30 grader. Leveres med Corpus sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med docking-system og stroppeinnfesting. Setebredde: 42-57 cm. Maks brukervekt: 150 kg.
Permobil AS 0976 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre

Q300 M Mini kids
 Q300 M Mini kids Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Elektrisk rullestol med midthjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Rullestolen har elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av ryggvinkel. Leveres som standard med Zippie sitteenhet med JAY Easy Visco sittepute. Kan brukes som sete i kjøretøy med stroppeinnfesting. Setebredde: 33-40 cm. Maks brukervekt: 75 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre

MC1124 Spinalus-3 Barn MWD
 MC1124 Spinalus-3 Barn MWD Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 3
Elektrisk rullestol med midthjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av rygg og benstøtte. Leveres som standard med Spinalus-3 sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med stroppeinnfesting. Setebredde: 28 cm. Maks brukervekt: 80 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre

MC1144 Spinalus-3 Barn FWD
 MC1144 Spinalus-3 Barn FWD Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 4
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av rygg og benstøtte. Leveres som standard med Spinalus-3 sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med stroppeinnfesting. Setebredde: 28 cm. Maks brukervekt: 80 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre

EVO1 Kombi 2P
 EVO1 Kombi 2P Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 5
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av rygg og benstøtte. Leveres som standard med Buddy Brace sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med stroppeinnfesting. Setbredde: 30-42 cm. Maks brukervekt: 120 kg.
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre