Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 6: Kalender installert på liten enhet

Post 6: Kalender installert på liten enhet. Digital kalender installert på bærbar enhet med inntil 7" skjermstørrelse. Visualiserer og gir påminnelse om avtaler og aktiviteter på en enkel og oversiktlig måte. Aktiviteter kan synliggjøres med medfølgende grafiske symboler. Kalenderen har talestøtte. Mengden informasjon kan tilpasses. Aktiviteter kan synkroniseres mot andre kalendersystemer. Kan fjernadministreres av støttepersoner. Leveres uten sim-kort.


2 produktserie(r).




Handi One G3
 Handi One G3 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Elektronisk planleggingsverktøy og kalender som gir enkel oversikt og struktur. Installert på Android-telefon. Viser dag, uke og måned. Alarm kan gis ved aktivitetsstart og -slutt. Tilrettelegges med bilder/symboler og lyd. Snarveier, som veibeskrivelse eller huskeliste kan kobles til aktiviteter. Produktet er vannbestandig (IP68).
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre

Handi One Pluss G3
 Handi One Pluss G3 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Elektronisk planleggingsverktøy og kalender som gir enkel oversikt og struktur. Installert på Android-telefon. Viser dag, uke og måned. Alarm ved aktivitetsstart og -slutt. Tilrettelegges med bilder/symboler og lyd. Kan brukes til enkle meldinger og til å ringe med forenklet kontaktliste. Kan i tillegg brukes med andre Android-apper.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre