Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for kommunikasjon og informasjonsstyring med rammeavtale

Produkter som er beregnet på å støtte eller erstatte en persons evne til å motta, sende, produsere og behandle informasjon i ulike former, inkludert kommunikasjonsformer som språk, tegn og symboler, mottak og produksjon av meldinger, videreføring av samtaler og bruk av kommunikasjonsutstyr og -teknikker. Omfatter f.eks. enheter for å se, høre, lese, skrive, telefonere, signalere og alarmere samt informasjonsteknologi. Hjelpemidler for kontoradministrasjon og lagring og styring av informasjon på arbeidsplasser, se 28 21.

Følgende produktserier inneholder produkter som inngår i rammeavtalen



<< Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 Neste side >>

Roger Focus II - 312
 Roger Focus II - 312 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Mottaker som bæres på øret for direktelyd uten høreapparat. Talen blir sendt direkte til brukers ører, uten distraherende effekt fra avstand, støy og gjenklang. Kompatibel med alle Roger-mikrofoner. Ikke oppladbar, batteri må byttes. Leveres i to ulike farger.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Roger Multimedia Hub
 Roger Multimedia Hub Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Multimediasender, stasjonær og trådløs med Roger-teknologi. Har tydelige lysindikatorer og adaptiv frekvenshopping. Kan kobles til alle typer lydkilder. Kompatibel med Roger for education-systemet.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• QuickGuide • Brosjyre

Roger Neckloop
 Roger Neckloop Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Halsslyngemottaker utviklet for voksne og barn over 8 år som trenger bedre taleforståelse i støy og på avstand. Har volumkontroll og skjerm som viser volum, batteristatus og tilkobling. Kompatibel med alle høreapparater og cochleaimplantater med telespole. Leveres med avtagbar halsslynge i to lengder.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Roger On V2
 Roger On V2 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Samtaleforsterker som fanger opp stemmen til den som snakker og sender den trådløst til ørene. Kan legges på bord for å fange opp stemmer, pekes i retning der hvor stemmen er eller kan henges rundt halsen på den som snakker. Kan strømme lyd fra tv og brukes i toveiskommunikasjon i nettmøter. Kompatibel med Roger-mottaker. Finnes i to farger.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Roger Passaround Mic
 Roger Passaround Mic Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Håndholdt mikrofon med trykk- og-snakk eller stemmeaktiveringsfunksjon. Egnet til bruk i klasserom, der lærere og elever høres klart og tydelig. Kan også brukes sammen med Touchscreen Mic utenfor klasserommet. Kompatibel med Roger for education-systemet. Inkludert bordstativ.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• QuickGuide

Roger Select
 Roger Select Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Samtaleforsterker som gir brukere av høreapparat taleforståelse i støy og på avstand. For én-til-én-samtaler og i grupper. Har seks lyttesoner. Veksler automatisk mellom personer som snakker eller man kan velge retning manuelt. Kompatibel med de fleste høreapparater og implantater direkte eller via en Rogermottaker. Finnes i tre ulike farger.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Roger Table Mic II
 Roger Table Mic II Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Samtaleforsterker som gir brukere av høreapparat taleforståelse i støy og på avstand. Bordmikrofon med seks lyttesoner. Veksler automatisk mellom personer som snakker. Sender tale til alle Roger-mottakere (unntatt Digimaster X).Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Roger Touchscreen Mic
 Roger Touchscreen Mic Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Mikrofon med berøringsskjerm. Kan benyttes til gruppearbeid som bordmikrofon og av lærer utenfor hovedklasserom. Justerer styrke automatisk etter rommets støynivå. Kompatibel med Roger Multimedia Hub, Roger Pass-around Mic og DigiMaster 5000/7000.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Roger X
 Roger X Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Mottaker som er kompatibel med høreapparater og cochleaimplantater. Kobles til en audiosko eller streamer, eller installeres direkte i høreapparatet (gjelder kun Phonak via RogerDirect). Roger X skaper forbindelse mellom høreapparater og alle Roger-mikrofoner/-samtaleforsterkere.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Rolltalk ASK 2 mini 8 tommer
 Rolltalk ASK 2 mini 8 tommer Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Talemaskin for betjening med bryter, joystick, hodemus eller berøringsskjerm. Skjermstørrelse: 8 tommer. Talesyntese på norsk og engelsk. Medfølgende programvare: Rolltalk Designer Complete, som inkluderer Elektroniske Tematavler, Elektronisk PODD og Nova 2.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Rolltalk ASK 3 12 tommer
 Rolltalk ASK 3 12 tommer Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Talemaskin for betjening med bryter, joystick, hodemus eller berøringsskjerm. Skjermstørrelse: 12 tommer. Talesyntese på norsk og engelsk. Medfølgende programvare: Rolltalk Designer Complete, som inkluderer Elektroniske Tematavler, Elektronisk PODD og Nova 2.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Rolltalk Designer for Print
 Rolltalk Designer for Print Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Programvare for å produsere, redigere og skrive ut kommunikasjonsmateriell. Programmet gjør det enkelt å lage materiale for ASK. Rolltalk bildebank og PCS-symboler er inkludert. Man kan produsere og redigere trykket materiell som for eksempel enkeltsymboler, tematavler, ukeplaner, øyepeketavler, oppgaver og kommunikasjonsbøker.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Rolltalk Touch 2 mini 8 tommer
 Rolltalk Touch 2 mini 8 tommer Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Talemaskin for touch-betjening. Skjermstørrelse: 8 tommer. Robust og vanntett design. Medfølgende programvare: Rolltalk Designer, Elektroniske Tematavler, Elektronisk PODD og Nova 2.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Rolltalk Touch 3 12 tommer
 Rolltalk Touch 3 12 tommer Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Talemaskin for touch-betjening. Skjermstørrelse: 12 tommer. Robust og vanntett design. Medfølgende programvare: Rolltalk Designer, Elektroniske Tematavler, Elektronisk PODD og Nova 2.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Røykvarsler optisk, LIFE
 Røykvarsler optisk, LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Røykvarsler, optisk. Adresserbar med 15 alternative installasjonssteder. Behov for batteribytte varsles i Aurora og IRIS. Varsler til alle LIFE-mottakere. 9V litium batteri.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre

Sengemonitor Mini P176
 Sengemonitor Mini P176 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Risteføler med radiosender for detektering av epileptiske anfall med kramper. Sender alarm etter 15 sekunders anfall/jevn bevegelse. Varsler bistandspersoner i boligen via Personsøker. Utstyrt med langtidsbatteri (ca. 12 mnd. driftstid). Kan brukes i ulike kombinasjoner med annet utstyr. Se brosjyre for detaljer.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Sengemonitor P200C
 Sengemonitor P200C Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Sengemonitor P200C er en allsidig monitorenhet som benytter forskjellige følere for å oppdage ulike anfallssymptomer. Kan tilkobles risteføler og matte for deteksjon av vandring. Har innebygd mikrofon. Justeringsmulighet for styrke og varighet på signaler. Varsler til personsøker, GSM VV eller sykesignalanlegg.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Sengemonitor Pro P200E
 Sengemonitor Pro P200E Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Sengemonitor Pro P200E er en svært allsidig monitorenhet som benytter en rekke følere for å oppdage forskjellige tilstander relatert til epilepsi. Sengemonitor er forhåndsinnstilt for å oppdage de viktigste symptomene som oftest er assosiert med toniske/kloniske anfall.

Se bruksanvisning for flere detaljer.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Sengesensor matte
 Sengesensor matte Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkmatte for deteksjon av fravær fra seng eller stol. Brukes sammen med Universal Sensor 869 (må bestilles separat). Sender automatisk alarm til bærbar mottaker Tunstall Care Assist om uventet aktivitet blir oppdaget (må bestilles separat). Leveres med tilkoblingskabel.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Sengevibrator LIFE
 Sengevibrator LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Sengevibrator med intern vibrator, som er egnet til plassering mellom madrass og sengevang eller under madrassen. Mulighet for tilkobling til vekkerklokke VKD2 og VK2. Mottar trådløs vekkevarsling fra varslingsmottaker IRIS LIFE. Integrert nødstrømbatteri.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Sensor PIR Gardin
 Sensor PIR Gardin Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Bevegelsessensor for deteksjon av bevegelse innenfor et begrenset område, for eksempel under seng, i døråpning, eller i en smal gang. Har et smalt vifteformet deteksjonsområde og oppfatter når en person beveger seg gjennom dette. Brukes sammen med tidsstyrte sendere med display samt nye FlexiBlink LIFE sendere. Se brosjyre for detaljer.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Sensor riste puste P140
 Sensor riste puste P140 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Sengesensor som analyserer omfanget og frekvensen av bevegelse, samt mangel på normal bevegelse. Plasseres under madrassen og brukes til å analysere bevegelsens omfang og frekvens. Passer de fleste senger, også luftstrøm madrasser. Tilkobles Sengemonitor. Se brosjyre for detaljer.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Sensormottaker fravær impuls P163BAB
 Sensormottaker fravær impuls P163BAB Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Mottaker for tilkobling av ulike sensorer for detektering av fravær fra seng eller stol. Ønsket tidsforsinkelse før alarm sendes kan stilles inn. Kabelutgang for tilkobling til viderevarsling. Kan sende alarm til bistandspersoner over GSM-nettet til mobiltelefon. Kan brukes i ulike kombinasjoner med annet utstyr. Se brosjyre for detaljer.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Sensormottaker fravær radio P163BAA
 Sensormottaker fravær radio P163BAA Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Sensormottaker for detektering av fravær fra seng eller stol. Ønsket tidsforsinkelse før alarm sendes kan stilles inn. Den har radiosender for tilkalling av bistandspersoner i boligen via personsøker. Kan brukes i ulike kombinasjoner med annet utstyr. Se brosjyre for detaljer.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Sensormottaker fukt impuls P163BBB
 Sensormottaker fukt impuls P163BBB Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Mottaker for fuktsensor. Kan varsle til bistandspersoner via GSM-sender til mobiltelefon. Kan brukes i ulike kombinasjoner med annet utstyr. Se brosjyre for detaljer.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Sensormottaker fukt radio P163BBA
 Sensormottaker fukt radio P163BBA Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Mottaker som en kan koble Mottaker og sender for tilkobling av ulike sensorer, blant annet fuktsensor laken og fuktsensor pute. Har radiosender for viderevarsling via personsøker til bistandspersoner i boligen. Kan brukes i ulike kombinasjoner med annet utstyr. Se brosjyre for detaljer.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Skyle for iPad
 Skyle for iPad Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Øyestyring for iPad Pro 12.9. Øyestyringen er integrert i festebraketten, og plassert nedenfor skjermen. Integrert brytertilkobling. Strømforsyning hentes fra tilkoblet enhet. Leveres med bæreveske.
NorMedia AS 0661 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Smart Reader Enkel
 Smart Reader Enkel Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Lesemaskin for opplesing av tekst. Har taktile knapper på et eget kontrollpanel som kan plasseres på bordet. Behandler optisk tegngjenkjenning (OCR) og leser den opp via høyttaler. Har hastighetsregulering, norsk stemme og gjenkjenner over 20 språk. Kan kobles til skjerm. Oppladbart batteri. Batteritid ca. 8 timer. Hodetelefoner medfølger ikke.
Logisense AS 5309 Kleppestø
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Video

SMILE armbåndssender
 SMILE armbåndssender Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Armbåndsender/smykkesender med integrert trykknapp for tilkalling av nærpersoner i boligen. Ved trykk på sender, aktiveres alarmsignal til mottaker TREX (må bestilles separat). Lyssignal indikerer bekreftet alarm på mottaker. IP-grad 67. Utstyrt med langtidsbatteri (inntil 5 år). Leveres med armbånd og halskjede med holder.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

SNOW 12 HD
 SNOW 12 HD Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Digital lupe med 12 tommer skjerm og sju taktile knapper. Snow 12 HD har toveis kamera som justerer for nær- og avstandsvisning. Kan tilkobles ekstern skjerm og PC. Bæreveske medfølger.
Logisense AS 5309 Kleppestø
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video

Snow 12 TTS
 Snow 12 TTS Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Digital lupe med 12 tommer skjerm. Betjenes med både berøringsskjerm og sju taktile knapper. Optisk tegngjenkjenning som gjengir både norsk og engelsk tekst, samt 23 andre språk. Bæreveske medfølger. Hodetelefoner medfølger ikke.
ProVista AS 0667 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide

SpotDot
 SpotDot Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Punktskriver for utskrift av tekst, svart skrift, grafikk og farget trykk i en operasjon. Betjenes med taktile knapper. Konverteringsprogrammet Tiger Software Suite er integrert. Dette konverterer Microsoft Office-filer til punkt. Skriver på papir opp til 230g og på plast til og med A4-format. Støydeksel er tilbehør.
CANTEC AS 1411 KOLBOTN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Stemmeforsterker bærbar mottaker for trådløs mikrofon
 Stemmeforsterker bærbar mottaker for trådløs mikrofon Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Bærbar stemmeforsterker med headset og ørepropp. Brukeren benytter en trådløs mikrofon som sender talen til mottakeren. Dette gjør det mulig å gjennomføre en-til-en samtaler, også på avstand, uten at andre oppfatter forsterket talelyd i rommet. Leveres med headset, ørepropp og lader. Trådløs brukermikrofon må bestilles separat.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Stemmeforsterker kroppsbåren uten mikrofon, 4P mini XLR
 Stemmeforsterker kroppsbåren uten mikrofon, 4P mini XLR Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Bærbar stemmeforsterker med integrert høyttaler. Godt egnet til personlige nærsamtaler. Forsterker med 3-bånds equalizer, for optimal gjengivelse av brukerens stemme. Oppladbar. Ulike mikrofoner kan brukes. Enkel å betjene for personer med nedsatt bevegelighet i fingrene. Leveres med lader. Mikrofon må bestilles separat.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre

Stemmeforsterker Micro Voice
 Stemmeforsterker Micro Voice Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Bærbar stemmeforsterker med integrert høyttaler, for tilkoblet mikrofon. Drives av oppladbart batteri med lang driftstid. Mute-funksjon. Leveres med headset-mikrofon, strupemikrofon, halsrem, midjerem og lader.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Video • Brosjyre

Stemmeforsterker VOX UNO for tilkoblet mikrofon
 Stemmeforsterker VOX UNO for tilkoblet mikrofon Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Stemmeforsterker / aktiv høyttaler for bruk med kabeltilkoblet mikrofon. Beregnet for lydforsterking der brukeren oppholder seg ved høyttaleren, for eksempel i rullestol. Fungerer i rom opp til klasseromsstørrelse. Leveres med lader. Ulike mikrofoner kan benyttes (må bestilles separat).Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Stemmeforsterker VOX UNO for trådløs mikrofon
 Stemmeforsterker VOX UNO for trådløs mikrofon Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Stemmeforsterker / aktiv høyttaler med mottaker for trådløs mikrofon. Beregnet for lydforsterking i rom opp til klasseromsstørrelse. Gir brukeren mulighet til å bevege seg i rommet mens høyttaleren står plassert et fast sted. Oppladbar. Leveres med lader. Ulike trådløse mikrofoner kan benyttes (må bestilles separat).Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Stemmeforsterker WB001
 Stemmeforsterker WB001 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Bærbar stemmeforsterker med hodesettmikrofon. Mikrofonen har svanehals, og kan plasseres nær munnen for optimal lydgjengivelse. Har bærereim for bruk rundt halsen eller i beltet. Leveres med lader.
CANTEC AS 1411 KOLBOTN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

STROBO med kraftig blinkende hvitt lys, LIFE
 STROBO med kraftig blinkende hvitt lys, LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
STROBO blinker med kraftig hvitt lys når den mottar en varsling. Den er godt egnet for visuell varsling i store, støyende lokaler for eksempelvis å varsle dørklokke eller at telefonen ringer.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

STROBO med kraftig blinkende rødt lys, LIFE
 STROBO med kraftig blinkende rødt lys, LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
STROBO blinker med kraftig rødt lys når den mottar en varsling. Den er godt egnet for visuell varsling i store, støyende lokaler for eksempelvis å varsle dørklokke eller at telefonen ringer.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

SuperNova Forstørrer med tale
 SuperNova Forstørrer med tale Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Programvare for skjermforstørring og tale. Kan brukes med pc og nettbrett. Talestøtte på norsk, engelsk og 5 andre språk. Programvaren lastes ned fra produsentens nettside.
ProVista AS 0667 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

SuperNova Forstørrer og Skjermleser
 SuperNova Forstørrer og Skjermleser Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Programvare for skjermforstørring og skjermlesning. Kan brukes med pc og nettbrett. Talestøtte på norsk, engelsk og 5 andre språk. Har optisk talegjengkjenning (OCR) og støtte for MagniLink lese-TV og de fleste leselister. Programvaren lastes ned fra produsentens nettside.
ProVista AS 0667 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Sykesignalsender LIFE
 Sykesignalsender LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Sender med tre innganger for trykknapper som gir hver sin varslingsmelding. Har også integrerte knapper som kan benyttes der det ikke er behov for spesialknapper. Varsler til LIFE-mottakere. 9volts litiumbatteri.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Symbol Startpakke
 Symbol Startpakke Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Startpakke som inneholder 492 bildekort med widgitsymboler for begynnende symbolbrukere. Bildekortene har borrelås og er fordelt over to permer inndelt i kategorier. Det følger med samtalematte og setningsholder i sort borrelåsmateriale samt ferdige aktivitetsplansjer i A4- og A3-størrelse. USB med maler til bruk i InPrint 3 følger med.
NorMedia AS 0661 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Symbol Startpakke - Desinfiserbar
 Symbol Startpakke - Desinfiserbar Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Startpakke som inneholder ca 400 bildekort med widgitsymboler for begynnende symbolbrukere. Alle deler er desinfiserbare. Bildekortene har magnet og er fordelt over to permer inndelt i kategorier. Det følger med setningsholder og samtalebrett for magnet. USB med maler til bruk i InPrint 3 følger med.
NorMedia AS 0661 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

SymWriter 2
 SymWriter 2 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Programvare for å produsere, redigere og skrive ut kommunikasjonsmateriell. Programmet inneholder emnebasert ordforråd som kan tilpasses alle aldre. Programmet inneholder 13 000 Widgitsymboler. Kan benyttes til begrepstrening, til å lage bøker, handlelister og oppskrifter med mer.
NorMedia AS 0661 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Talevarsler uten sensor, LIFE
 Talevarsler uten sensor, LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Taleavspiller til personer med behov for påminnelser og beslutningsstøtte. Beskjeder kan lagres på Talevarsler og spilles av på ønsket tidspunkt dersom en person beveger seg i en PIR-sensors deteksjonsområde eller trår på en kontaktmatte. Kan lagre to ulike beskjeder, ved behov for ulik beskjed om dagen og om natten. Se brosjyre for detaljer.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Talk Pad 8-2nd gen
 Talk Pad 8-2nd gen Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
GRID Talk Pad 8 Talemaskin for touch-betjening. Skjermstørrelse: 8 tommer. Robust maskin med god beskyttelse og kraftig høyttaler. Antirefleks-display. Integrert bordstativ, bærehåndtak og justerbar bærestropp. Tilgjengelige og taktile knapper. Mulighet for monteringsbrakett. Fingerguider fås som tilbehør. Medfølgende programvare: Grid for iPad.
Cognita AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

TD I-110 (2. generasjon)
 TD I-110 (2. generasjon) Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Talemaskin for betjening med bryter, joystick, hodemus eller berøringsskjerm. Skjermstørrelse: 10 tommer. Laget for utebruk med kraftig lyd og sprutsikker design. Gen 2 har raskere prosessor, bedre batteritid mm.
Medfølgende programvare: TD Snap Core First, Communicator 5, Snap Scene, Accessible Literacy Learning (ALL), Pathways for Core First.
Tobii Dynavox AS 5059 Bergen
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

TD I-13 Gaze (2. generasjon)
 TD I-13 Gaze (2. generasjon) Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Talemaskin for øyestyring og touchbetjening. Skjermstr.: 13 tommer. Robust design. Kraftige høyttalere. Partnervindu på baksiden. IR-sender for styring av omgivelseskontroll. Integrert bordstativ. 2. gen har oppgradert RAM og seneste versjon av øyestyringsteknologi. Medfølgende programvare: TD Snap, Communicator 5, Gaze Viewer, Snap Scene, ALL mm.
Tobii Dynavox AS 5059 Bergen
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

<< Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 Neste side >>