Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Setebelter og støtteseler for motorkjøretøy

Hjelpemidler som fester en person i bilen for å øke sikkerheten under transport. Omfatter f.eks. tre- og firepunkts setebelter og beltevester montert på bilsetet og setebelter som er festet til kjøretøyet, for å kunne sikre en passasjer i rullestol inne i kjøretøyet. Setebelter, belter og brystseler for stabilisering av kroppen, se 09 07 03.Angelguard
 Angelguard
Angelguard er en løsning som hindrer personer i å nå bilbeltespennen og løsne bilbeltet på egenhånd. Kan brukes på de aller fleste typer og modeller med ulike festesystem. Det eneste som trengs er at spennen stikker ut minimum 4 cm og at det er ledig plass rundt spennen på 2,4 cm eller mer.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre

B&S bilsikringssystem
 B&S bilsikringssystem
Bilsikringssystem konstruert for personer som spenner seg eller vil
prøve å presse seg ut av bilselen/bilbeltet. Systemet stabiliserer og bidrar
til å opprettholde en oppreist sittestilling under bilkjøring. Benyttes i kombinasjon med bilens originale trepunktssele. Systemet fås i to varianter, standard og forsterket utgave.
Bardum AS 1405 Langhus
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Beltehjelper
 Beltehjelper
En liten griper som hjelper deg med å få tak i bilbelte uten å anstrenge seg så mye.
Ronda AS 4073 Randaberg

Hjelpemiddeldatabasen eies av NAV Hjelpemidler og tilrettelegging.