Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 19: Tohjulssykkel for personer med nedsatt funksjon i overkroppen - for barn, ungdom og voksen

Post 19: Tohjulssykkel for personer med nedsatt funksjon i overkroppen - for barn, ungdom og voksen. Syklene har minst to separate bremser som virker uavhengig av hverandre på fram- og bakhjul. Syklene har sykkelstøtte.




Skeno sykkel 20/24/26
 Skeno sykkel 20/24/26 Gult ikon
Rangering 1 - 2
Sykkel for personer med nedsatt funksjon i armene. Leveres med én eller to knebremser etter behov, og kan leveres med hakegir. Demping foran. Finnes i setehøyde 57 til 83. Hver størrelse er delt inn i to modeller, en for betjening med høyre side og en for betjening med venstre side. Maks brukervekt 50/70/90 kg.
Skeno AS 0975 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Skeno sykkel 29
 Skeno sykkel 29 Gult ikon
Rangering 3
Sykkel for personer med nedsatt funksjon i armene. Sykkelen leveres med én eller to knebremser etter behov, og kan leveres med hakegir. Demping foran og bak. Finnes i 4 str. i setehøyde 78 til 102 cm. Hver størrelse er delt inn i to modeller, en for betjening med høyre side og en for betjening med venstre side. Maks brukervekt: 110 kg.
Skeno AS 0975 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre