Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 7: Samtaleforsterker trådløs, enkel

Post 7: Samtaleforsterker trådløs, enkel. Samtaleforsterker består av sender og mottaker med trådløs forbindelse mellom dem. Mottakeren vil normalt ha en teleslynge/halsslynge for overføring av lyd til høreapparatene eller overføring med radiosignaler direkte til høreapparater eller via streamer.




 



Roger Neckloop
 Roger Neckloop Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Halsslyngemottaker utviklet for voksne og barn over 8 år som trenger bedre taleforståelse i støy og på avstand. Har volumkontroll og skjerm som viser volum, batteristatus og tilkobling. Kompatibel med alle høreapparater og cochleaimplantater med telespole. Leveres med avtagbar halsslynge i to lengder.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Roger On V2
 Roger On V2 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Samtaleforsterker som fanger opp stemmen til den som snakker og sender den trådløst til ørene. Kan legges på bord for å fange opp stemmer, pekes i retning der hvor stemmen er eller kan henges rundt halsen på den som snakker. Kan strømme lyd fra tv og brukes i toveiskommunikasjon i nettmøter. Kompatibel med Roger-mottaker. Finnes i to farger.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Roger X
 Roger X Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Mottaker som er kompatibel med høreapparater og cochleaimplantater. Kobles til en audiosko eller streamer, eller installeres direkte i høreapparatet (gjelder kun Phonak via RogerDirect). Roger X skaper forbindelse mellom høreapparater og alle Roger-mikrofoner/-samtaleforsterkere.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre