8: Samtaleforsterker trådløs, avansert

8: Samtaleforsterker trådløs, avansert. Samtaleforsterker bestående av sender med mikrofon og mottaker med trådløs forbindelse mellom dem. Mottakeren vil normalt ha en teleslynge/halsslynge for overføring av lyd til høreapparatene, eller overføring med radiosignaler til høreapparater eller streamer.




 



Roger Neckloop
 Roger Neckloop Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Halsslyngemottaker utviklet for voksne og barn over 8 år som trenger bedre taleforståelse i støy og på avstand. Har volumkontroll og skjerm som viser volum, batteristatus og tilkobling. Kompatibel med alle høreapparater og cochleaimplantater med telespole. Passer med Rogersendere. Leveres med avtagbar halsslynge i to lengder.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Roger Select
 Roger Select Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Samtaleforsterker som gir brukere av høreapparat taleforståelse i støy og på avstand. For én-til-én-samtaler og i grupper. Veksler mellom personer som snakker eller ved å velge retning manuelt. Kompatibel med de fleste høreapparater og implantater direkte eller via mottakerne Roger X (196626) eller Roger Select (289943). Finnes i tre ulike farger.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Roger X
 Roger X Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Mottaker som er kompatibel med høreapparater og cochleaimplantater. Kobles til en audiosko eller streamer, eller installeres direkte i høreapparatet (gjelder kun Phonak via RogerDirect). Roger X skaper forbindelse mellom høreapparater og alle Roger-mikrofoner/-samtaleforsterkere.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre