Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

8: Samtaleforsterker trådløs, avansert

8: Samtaleforsterker trådløs, avansert. Samtaleforsterker bestående av sender med mikrofon og mottaker med trådløs forbindelse mellom dem. Mottakeren vil normalt ha en teleslynge/halsslynge for overføring av lyd til høreapparatene, eller overføring med radiosignaler til høreapparater eller streamer.
 Roger Neckloop
 Roger Neckloop Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Halsslyngemottaker utviklet for voksne og barn over 8 år som trenger bedre taleforståelse i støy og på avstand. Har volumkontroll og skjerm som viser volum, batteristatus og tilkobling. Kompatibel med alle høreapparater og cochleaimplantater med telespole. Passer med Rogersendere. Leveres med avtagbar halsslynge i to lengder.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Roger Select
 Roger Select Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Samtaleforsterker som gir brukere av høreapparat taleforståelse i støy og på avstand. For én-til-én-samtaler og i grupper. Veksler mellom personer som snakker eller ved å velge retning manuelt. Kompatibel med de fleste høreapparater og implantater direkte eller via mottakerne Roger X (196626) eller Roger Select (289943). Finnes i tre ulike farger.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Roger X
 Roger X Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Mottaker som er kompatibel med høreapparater og cochleaimplantater. Kobles til en audiosko eller streamer, eller installeres direkte i høreapparatet (gjelder kun Phonak via RogerDirect). Roger X skaper forbindelse mellom høreapparater og alle Roger-mikrofoner/-samtaleforsterkere.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre