Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Nyhetsarkiv | Rammeavtale for moduloppbygde sittesystemer og understell

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Rammeavtale for moduloppbygde sittesystemer og understell

01-12-2013 av utmeldt bruker

Rammeavtalen gjelder fra 1. desember 2013 og publiseres i Hjelpemiddeldatabasen.

NAV har inngått rammeavtale for moduloppbygde sittesystemer og understell som passer til sittesystemene. Det har ikke vært noen rammeavtale for disse produktområdene tidligere.

Rammeavtalen åpner du via hurtiginngangen nederst på forsiden av Hjelpemiddeldatabasen. Du vil da komme til hovedoversikten for rammeavtalen hvor du blant annet kan lese om rammeavtalens innhold og betingelser, samt finne lister for tilbehør og reservedeler til produktene i avtalen. Du finner også en såkalt hurtigoversikt som viser en kortversjon av produktene på rammeavtalen.

I postene som du åpner via hovedoversikten presenteres alle produktene i rangert rekkefølge. Du kan velge å se på kun sittemoduler eller understell ved å endre sortering av posten som er forhåndsinnstilt på "alle produktgrupper". Du finner denne valgmuligheten øverst i postoversikten. I postoversikten kan du se nærmere på de enkelte produktene hvor du finner bilde, bruksanvisning, brukermanual og tekniske spesifikasjoner. I tillegg vil du kunne finne leverandørenes målskjema for produktet som du for eksempel kan bruke som et støttedokument ved utprøvinger. Foreløpig har ikke alle leverandører lagt inn et slikt skjema i Hjelpemiddeldatabasen.

Opplysninger om produktene som har rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen.

Alle hjelpemidler som inngår i en gjeldende rammeavtale er merket med en liten NAV-logo etter navnet på produktet. Denne merkingen vises ved bruk av alle søkemotorene i Hjelpemiddeldatabasen.

Gå direkte til rammeavtalen her


 
Relatert informasjon