Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Nyhetsarkiv | Brukerveiledning i Hjelpemiddeldatabasen

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Brukerveiledning i Hjelpemiddeldatabasen

14-01-2014 av utmeldt bruker

Det er nå publisert en brukerveiledning hvor du kan se nærmere på ulike funksjoner og muligheter i Hjelpemiddeldatabasen.

Hjelpemiddeldatabasen har mange muligheter med flere søkefunksjoner, sammenlikning av produkter og visning av produktdetaljer. I brukerveiledningen vil du få presentert de viktigste funksjonene i databasen gjennom bilder og små kommentarer underveis. Brukerveiledningen er i utskriftsvennlig versjon hvis du ikke ønsker å lese direkte på skjermen.

Du finner brukerveiledningen øverst til høyre på forsiden under "Om nettstedet".

Brukerveiledning kan være aktuell ved selvstudie, møter og kurs for brukere/pårørendene, kommunale samarbeidspartnere, hjelpemiddelsentralene og leverandører.

Gå direkte til brukerveiledningen her


 
Relatert informasjon