Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Rammeavtale for personløftere, seler og seil

10-04-2014 av utmeldt bruker

Rammeavtalen gjelder fra 10. april 2014 og den publiseres her i Hjelpemiddeldatabasen.

Rammeavtalen åpner du via egen inngang på forsiden av Hjelpemiddeldatabasen. Her finner du en nedtrekksmeny hvor du velger aktuell rammeavtale. På hovedoversikten for rammeavtalen kan du blant annet kan lese om rammeavtalens innhold og betingelser, samt finne lister for tilbehør, reservedeler og tjenester.

Du finner også en "hurtigoversikt" som viser en kortversjon av alle produktene på rammeavtalen. Dette er et nyttig verktøy slik at du rask kan få et overblikk over alle produktene. Hurtigoversikten inneholder også klikkbare lenker direkte til informasjon om de aktuelle produktene i Hjelpemiddeldatabasen.

I postene som du åpner via hovedoversikten presenteres alle produktene i rangert rekkefølge. Her finner du også egen beskrivelse av postens innhold. I oversikten kan du se nærmere på de enkelte produktene med bilde, bruksanvisning, brukermanual og tekniske spesifikasjoner. I poster hvor det er flere produkter kan du sammenlikne disse ved å markere de aktuelle produktene og velge "sammenlikne markerte" i valgmenyen.

Opplysninger om produktene som har rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen.

Alle hjelpemidler som inngår i en gjeldende rammeavtale er merket med en liten NAV-logo etter navnet på produktet. Denne merkingen vises ved bruk av alle søkemotorene i Hjelpemiddeldatabasen.

Gå direkte til rammeavtalen her