Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Nyhetsarkiv | Rammeavtale for formstøpte sitteenheter

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Rammeavtale for formstøpte sitteenheter

01-06-2014 av utmeldt bruker

Rammeavtalen gjelder fra 1. juni 2014.

NAV har inngått rammeavtale for formstøpte sitteenheter, hvor det ikke vært egen rammeavtale for produktområdet tidligere.

De formstøpte sitteenhetene leveres i hard eller myk type. Sitteenhetene leveres med et påmontert understell. Formidling av formstøpte sittenheter skjer alltid i et tett samarbeid med NAV Hjelpemiddelsentral og leverandør. Du finner nærmere spesifikasjoner om sitteenhetene i postbeskrivelsen og betingelser for rammeavtalen.

Rammeavtalen åpner du via snarveien på forsiden av Hjelpemiddeldatabasen. Du vil da komme til en hovedoversikt for rammeavtalen med aktuelle dokumenter og egne lister for tilbehør og reservedeler til produktene. Du finner også en hurtigoversikt som viser en kortversjon av produktene på rammeavtalen med alternative understell som kan velges til de enkelte formstøpte sitteenhetene.

I postene som du åpner via hovedoversikten presenteres alle produktene/leverandørene i rangert rekkefølge. Du kan velge å se på kun sitteenheter eller understell ved å endre sortering av posten som er forhåndsinnstilt på "alle produktgrupper". Du finner denne valgmuligheten rett over postoversikten. Her kan du også se nærmere på informasjon om produktene som bilde, bruksanvisning, brukermanual og tekniske spesifikasjoner.

Opplysninger om produktene som har rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen.

Alle hjelpemidler som inngår i en gjeldende rammeavtale er merket med en liten NAV-logo etter navnet på produktet. Denne merkingen vises ved bruk av alle søkemotorene i Hjelpemiddeldatabasen.

Gå direkte til rammeavtalen her


 
Relatert informasjon