Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Nyhetsarkiv | Rammeavtale for manuell rullestol - allround med tilt

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Rammeavtale for manuell rullestol - allround med tilt

12-05-2014 av utmeldt bruker

Rammeavtalen gjelder fra 12. mai 2014 og presenteres som post 8 i gjeldende rammeavtale.

NAV inngikk en rammeavtale for Manuelle rullestoler, elektriske drivhjul og trappeklatrere som trådde i kraft fra 01.10.2012. Det ble i 2013 nødvendig å utlyse et nytt anbud for post 8: Allround rullestol med tilt. Handicare Emineo er vinner i den aktuelle produktposten gjeldene fra 12. mai 2014.

Rammeavtalen for alle de manuelle rullestolene åpner du via hurtiginngangen nederst på forsiden av Hjelpemiddeldatabasen. I hurtigoversikten (kortversjon av rammeavtalen) finner du nå klikkebare lenker som fører direkte til produktinformasjon i Hjelpemiddeldatabasen. Via hovedoversikten kan du lese mer om rammeavtalens innhold og betingelser, samt finne lister for tilbehør og reservedeler til produktene i avtalen.

Du finner produktene i rangert rekkefølge i de enkelte postene i rammeavtalen. De enkelte produktene er presentert med bilde, bruksanvisning, brukermanual og tekniske spesifikasjoner der leverandørene har gjort dette tilgjengelig. I tillegg vil du kunne finne leverandørenes målskjema for produktet.

Opplysninger om produktene som har rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen. Rammeavtalen har en egen endringskatalog som du også finner her.

Alle hjelpemidler som inngår i en gjeldende rammeavtale er merket med en NAV-logo etter navnet på produktet. Denne merkingen vises ved bruk av alle søkemotorene i Hjelpemiddeldatabasen.

Gå direkte til rammeavtalen her


 
Relatert informasjon