Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Bruk av informasjonskapsler

02-04-2013 av utmeldt bruker

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre brukeropplevelsen for deg som leter etter informasjon i Hjelpemiddeldatabasen.

Slik bruker vi informasjonskapsler
En informasjonskapsel er en liten datafil med informasjon som lagres på datamaskinen din når du besøker et nettsted. Informasjonskapslene brukes blant annet til å ta vare på dine innstillinger og lagrede søk. De inneholder ikke personopplysninger, men bevares fra økt til økt. En informasjonskapsel kan også lagres midlertidig på datamaskinen i forbindelse med en aktivitet på et nettsted, for så å bli slettet igjen når du forlater nettstedet. Hjelpemiddeldatabasen benytter Google Analytics til å ta ut statistikk over hvordan nettstedet brukes.

Slik avviser du bruk av informasjonskapsler
Du kan endre innstillingene for nettleseren din, slik at det ikke kan lagres informasjonskapsler på datamaskinen. Du må da være klar over at du kanskje ikke kan bruke alle funksjoner på nettstedet uten informasjonskapslene.
Du finner en trinn-for-trinn veiledning til hvordan du kan avvise informasjonskapsler her.

Slik sletter du informasjonskapsler
Du har alltid en mulighet for å slette informasjonskapsler som er lagret på datamaskinen din.
Du finner en trinn-for-trinn veiledning til hvordan du kan slette lagrede informasjonskapsler her.

Ønsker du mer informasjon?
Du kan lese mer om informasjonskapsler på nettsidene til Post- og teletilsynet.