Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Rammeavtale for elektriske rullestoler og drivaggregat

15-03-2015 av utmeldt bruker

Rammeavtalen gjelder fra 15. mars 2015.

Den nye rammeavtalen åpner du via hovedinngangen for NAVs rammeavtaler på forsiden av Hjelpemiddeldatabasen. Hvert produkt presenteres med bilde, bruksanvisning, brukermanual og tekniske spesifikasjoner. Du vil også finne lenke videre til leverandøren av produktet. I tillegg til produktopplysninger vil du kunne se nærmere på betingelsene for rammeavtalen, samt egne lister med aktuelt tilbehør og reservedeler til produktene.

Du vil også finne en egen hurtigoversikt som viser en kortversjon av rammeavtalen sortert etter poster og rangering.

Rammeavtalen for elektriske rullestoler og drivaggregat er delt inn i tre produktområder:
Post 1-8: Elektriske rullestoler med manuell styring
Post 9-29: Elektriske rullestoler med motorisert styring
Post 30-32: Elektriske drivaggregat til manuelle rullestoler

Opplysninger om produktene som har rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen.

Alle hjelpemidler som inngår i en gjeldende rammeavtale er merket med en liten NAV-logo etter navnet på produktet. Denne merkingen vises ved bruk av alle søkemotorene i Hjelpemiddeldatabasen.

Gå direkte til rammeavtalen her