Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Nyhetsarkiv | Rammeavtale for kjøreramper

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Rammeavtale for kjøreramper

15-04-2015 av utmeldt bruker

Rammeavtalen gjelder fra 15. april 2015.

Rammeavtalen for kjøreramper åpner du via hovedinngangen for NAVs rammeavtaler på forsiden av Hjelpemiddeldatabasen. Hvert produkt presenteres med bilde, bruksanvisning, brukermanual og tekniske spesifikasjoner. Du vil også finne lenke videre til leverandøren av produktet. I tillegg til produktopplysninger vil du kunne se nærmere på betingelsene for rammeavtalen, samt egne lister med aktuelt tilbehør og reservedeler til produktene.

Du vil også finne en egen hurtigoversikt som viser en kortversjon av rammeavtalen sortert etter poster og rangering.

Rammeavtalen for kjøreramper er delt inn i seks poster:
  • Post 1:Terskeleliminator med påkjøring forfra
  • Post 2: Terskeleliminator med påkjøring fra tre sider
  • Post 3: Terskeleliminator som er velegnet for utendørs bruk
  • Post 4: Bærbare og sammenleggbare ramper
  • Post 5: Sammenleggbare skinner
  • Post 6: Stasjonære/fastmonterte ramper

Opplysninger om produktene som har rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen.

Alle hjelpemidler som inngår i en gjeldende rammeavtale er merket med en liten NAV-logo etter navnet på produktet. Denne merkingen vises ved bruk av alle søkemotorene i Hjelpemiddeldatabasen.

Gå direkte til rammeavtalen her


 
Relatert informasjon