Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Nyhetsarkiv | Rammeavtale for sykler med hjelpemotor

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Rammeavtale for sykler med hjelpemotor

01-05-2015 av utmeldt bruker

Rammeavtalen gjelder fra 1.mai 2015. Rammeavtalen inneholder sykler/sykkelfronter og hjelpemotorer til tohjulssykler.

Brukerne av sykler med hjelpemotor er barn i skolealder, ungdom og voksne som har en funksjonsnedsettelse som hindrer dem i bruke vanlig sykkel.

Rammeavtalen for sykler med hjelpemotorer åpner du via hovedinngangen for NAVs rammeavtaler på forsiden vår. Hvert produkt presenteres med bilde, bruksanvisning, brukermanual og tekniske spesifikasjoner. Du vil også finne lenke videre til leverandøren av produktet. I tillegg til produktopplysninger vil du kunne se nærmere på betingelsene for rammeavtalen, samt egne lister med aktuelt tilbehør og reservedeler til produktene.

Du finner også en egen hurtigoversikt som viser en kortversjon av rammeavtalen sortert etter poster og rangering.

Rammeavtalen består av 12 poster fordelt på fire produktområder:
  • Post 1-5: Sykler med hjelpemotor
  • Post 6-10: Tandem/parsykler med hjelpemotor
  • Post 11: Sykkelfront til montering på manuell rullestol
  • Post 12: Hjelpemotor til montering på tohjulssykkel

Opplysninger om produktene som har rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen.

Alle hjelpemidler som inngår i en gjeldende rammeavtale er merket med en liten NAV-logo etter navnet på produktet. Denne merkingen vises ved bruk av alle søkemotorene i Hjelpemiddeldatabasen.

Gå direkte til rammeavtalen her


 
Relatert informasjon