Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Rammeavtale for varmehjelpemidler

15-12-2015 av utmeldt bruker

Rammeavtalen gjelder fra 15.desember 2015.

Rammeavtalen inneholder hånd- og fotbekledning laget av tekstil eller skinn med varmetråder og påmonterte oppladbare batterier: votter, hansker, støvler, sokker, såler, fotposer, vott for joystick og arbeidshansker.

Brukerne av varmehjelpemidler for hender og/eller føtter er barn eller voksne som av medisinske årsaker har nedsatt evne til å opprettholde varme i hendene og føttene. Noen av brukerne har også nedsatt følelse i hendene og/eller føttene. Individuell tilpasning av varmehjelpemidlene kan i enkelte tilfeller være nødvendig for å sikre brukeren et tilfredsstillende varmhjelpemiddel.

Rammeavtalen åpner du via hovedinngangen for NAVs rammeavtaler på forsiden vår. Hvert produkt presenteres med bilde, bruksanvisning, brukermanual og tekniske spesifikasjoner. Du vil også finne lenke videre til leverandøren av produktet. I tillegg til produktopplysninger vil du kunne se nærmere på betingelsene for rammeavtalen, samt egne lister med aktuelt tilbehør og reservedeler til produktene.

Du finner også en egen hurtigoversikt som viser en kortversjon av rammeavtalen sortert etter de ulike postene.

Opplysninger om produktene som har rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen. Endringene som gjøres i avtalen er også tilgjengelig i publisert i endringskatalog.

Alle hjelpemidler som inngår i en gjeldende rammeavtale er merket med en liten NAV-logo etter navnet på produktet. Denne merkingen vises ved bruk av alle søkemotorene i Hjelpemiddeldatabasen.

Gå direkte til rammeavtalen her