Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Nyhetsarkiv | Alle rammeavtaler samlet på ett sted

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Alle rammeavtaler samlet på ett sted

08-12-2015 av utmeldt bruker

Alle rammeavtalene på hjelpemiddelområdet er nå samlet her i Hjelpemiddeldatabasen.

Tidligere oversikt for rammeavtalene på www.nav.no er fjernet, og det henvises i stedet til Hjelpemiddeldatabasen.

Siden 2013 har det vært en lengre prosess med å publisere NAVs rammeavtaler på hjelpemiddelområdet i Hjelpemiddeldatabasen. I denne perioden har flere rammeavtaler kun vært publisert på www.nav.no, og det har vært lenket videre til disse fra Hjelpemiddeldatabasen.

De rammeavtalene som fram til nå kun har vært publisert i PDF-versjon på www.nav.no, vil fortsatt ligge ut i samme filformat i Hjelpemiddeldatabasen.

Vi håper denne endringen er en forbedring fra dagens løsning, samt at vi i løpet av de neste månedene skal kunne redusere flest mulig av rammeavtalene som kun er publisert i PDF-versjoner.


 
Relatert informasjon