Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet

Avtaleperiode: 15-02-2017 - 14-02-2020

Kjelker, sitski, piggstoler, sittevogner, terrengvogner, liggevogner og sykkeltilhengere.

Hurtigoversikt (pdf)

Hjelpemidler beregnet for barn eller voksne med en funksjonsnedsettelse som har behov for spesialutstyr for å kunne delta i sport- og fritidsaktiviteter, eller særlig tilrettelegging ved transport i tilpasset sittevogn, liggevogn eller sykkeltilhenger.

Rammeavtalen har 14 poster, hvor post 1-8 inneholder sport- og fritidstidsaktivitet og post 9-14 hjelpemidler for transport.

Rammeavtalen har anbudsnr 15/4092 med unntak av post 13 og 14 som har anbudsnr 16/5736.

 

PosterÅben

PosterLuk

Post 1: Komfortkjelke, ledsagerstyrt
Kjelker som har sitteenhet med god komfort og god sete- og bolstøtte. Produktene leveres med hoftebelte, ledsagerbrems, ledsagerbøyle eller lignende, spesialsete med polstring og trekkesnor. Kjelkene har ikke ratt/styre for bruker. Pulkdrag eller lignende kan fås som tilbehør, eller integrert i løsningen.

Post 2: Piggekjelke, for pigging på snø og eventuelt is
Piggekjelker med lav egenvekt. Produktene leveres med belter til hofte, lår og føtter, langrennsski, langrennsstaver med sr-grep eller tilsvarende, samt sitteenhet med polstring eller pute. Pulkdrag, skøyter eller lignende kan fås som tilbehør.

Post 3: Knestående piggekjelke, for pigging på snø
Piggekjelke for knestående sittestilling. Produktene leveres med brems, hoftebelte, langrennsski, langrennsstaver med sr-grep eller tilsvarende, lårbelte og sitteenhet med polstring/pute for sete og knær. Skiene kan demonteres fra kjelken.

Post 4: Piggekjelke for kjelkehockey
Piggekjelke spesielt utformet til bruk i kjelkehockey. Produktene leveres med belter for hofter, lår og føtter, hockeykølle med pigger (2 stk) og sitteenhet med polstring/pute.

Post 5: Sitski, egenkjørt
Sitski for ungdom eller voksne som skal kjøre selv i alpinbakken. Produktene leveres med alpinski (1 stk) med binding/feste, hoftebelte, krykkeski (2 stk), lårbelte, sitteenhet med polstring/pute, skistopper og heisutløsere.

Post 6: Sitski, ledsagerstyrt
Sitski for barn fra ca 3 år, ungdom eller voksne som primært skal kjøre med ledsager i alpinbakken. Produktene leveres med alpinski (1 eller 2 stk) med binding/feste, hoftebelte, ledsagerbøyle, ledsagerpakke (sitte-/klatresele, klatretau og carabinkrok), lårbelte, sitteenhet med polstring/pute og heisutløsere.

Post 7: Elektrisk kjelke/stol for ballspill
Elektrisk kjelke/stol for barn fra 6 år, ungdom eller voksne som har bruk for spesiell kjelke eller stol for å delta i ballspill. Produktene leveres med belte/sele, lader og batteri, sitteenhet med polstring/pute og to spilleblad som kan festes i forkant av kjelken/stolen.

Post 8: Piggerullestol med tre hjul
Produktene leveres med tre hjul, fotbrett, hoftebelte, håndbrems, klesbeskyttere eller lignende, setepute og parkeringsbrems. Staver med sr-grep eller tilsvarende følger med.

Post 9: Enkel sittevogn, understell med fire hjul
Sittevogner for barn med noe nedsatt sittebalanse og nedsatt eller ingen gangfunksjon. Produktene leveres med understell med fire hjul, belte/sele, kalesje, kurv eller lignende, parkeringsbrems og regulerbar ryggvinkel eller tilt. Trekk som kan rengjøres. Vognene er enkle å håndtere ved transport.

Post 10: Avansert sittevogn, understell med fire hjul
Sittevogner for barn med svært nedsatt sittebalanse, hodekontroll og gangfunksjon. Produktene leveres med understell med fire hjul, sidestøtte for bol, festemulighet for vest, hoftebelte, kalesje, kurv eller lignende, nakkestøtte, parkeringsbrems og regulerbar ryggvinkel eller tilt. Trekk som kan rengjøres. Vognene er enkle å håndtere ved transport.

Post 11: Joggevogn/terrengvogn, understell med tre eller fire hjul
Joggevogner/terrengvogner for barn med varierende grad av sittebalanse, og nedsatt eller ingen gangfunksjon. Produktene har understell med tre eller fire hjul, belte/sele, kalesje, kjørebrems, kurv eller lignende og parkeringsbrems. Trekk som kan rengjøres. Vognene er enkle å håndtere ved transport.

Post 12: Terrengvogn, egnet for bruk på strand og i vann
Vogn spesielt egnet for bruk på utfordrende underlag, for eksempel i strandsone. Produktene leveres med armlener, belte/sele og parkeringsbrems eller støtte.

Post 13: Liggevogn med elektrisk rygg- og høyderegulering
Liggevogner som gir god liggekomfort og støtte. Produktene leveres med elektrisk ryggvinkel- og høyderegulering, liggepute/madrass eller lignende, oppladbart batteri og lader og parkeringsbrems. Trekk som kan rengjøres.

Post 14: Sykkeltilhenger
Sykkeltilhengere som er stabile og trygge, og som har sitteenheter med god støtte og komfort. Produktene leveres med belte/sele, kalesje/overbygg som lukker sykkeltilhengeren for vær og vind, spesialsete, refleks og sykkeldrag med feste for vanlig tohjulsykkel.

LeverandøradresserÅben

LeverandøradresserLuk

Leverandører med produkter på denne rammeavtalen:

Bardum AS
Håndverksveien 8
NO-1405 Langhus
Telefon: 64 91 80 60
http://www.bardum.no

ETAC AS
Postboks 249
NO-1515 MOSS
Telefon: 81 56 94 69
http://www.etac.no

Eurovema Mobility AS
Boks 53
NO-2021 Skedsmokorset
Telefon: 94 03 93 84
http://www.eurovema.no

HandiNor as
Rosenholmveien 22
NO-1252 OSLO
Telefon: 63 88 72 40
http://www.handinor.no

Hjelpemiddelspesialisten AS
Rosenholmveien 22
NO-1252 Oslo
Telefon: 66 81 60 70
http://www.hm-spes.no

Medema Norge AS
Postboks 133
NO-1481 HAGAN
Telefon: 67 06 49 00
http://www.medema.no

SITSKI NORWAY AS
Imerslundveien 45
NO-2323 INGEBERG
Telefon: 62 59 67 30
http://www.sitski.no

Sunrise Medical AS
Delitoppen 3
NO-1540 VESTBY
Telefon: 66 96 38 00
http://www.sunrisemedical.no

TilbehørÅben

TilbehørLuk

Tilbehør er deler som endrer hovedproduktets funksjon. Tilbehør kan monteres i tillegg til, eller i stedet for en del som er påmontert i en standard utgave av hovedproduktet.

ReservedelerÅben

ReservedelerLuk

Reservedeler er deler som ikke endrer hovedproduktets funksjon, men som erstatter en utslitt eller ødelagt del på et produkt i standard utgave. De delene tilbehøret består av er også reservedeler.

TjenesterÅben

TjenesterLuk

Tjenester beskriver leverandøravtaler om prosjektering, montering, demontering og reparasjon.

EndringskatalogÅben

EndringskatalogLuk

Endringskatalogen inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden.

Siste endring gjelder fra 06.07.2019.

Les endringskatalogen (pdf)

Behov- og kravspesifikasjon Åben

Behov- og kravspesifikasjon Luk

Her beskrives rammeavtalens innhold, avgrensninger, sikkerhetskrav og standarder, krav til rengjøring og merking av produktene som er med i den aktuelle rammeavtalen.

Les behov- og kravspesifikasjon (pdf)

RammeavtalenÅben

RammeavtalenLuk

Betingelsene beskriver blant annet rammeavtalens omfang, avtale om klargjøring av produkter for gjenbruk, samt andre administrative rutiner knyttet til rammeavtalen.

Les rammeavtalen (pdf)


 
Relatert informasjon