Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Ny rammeavtale for bil

15-08-2017 av Gunn Y. Grønli

Ny avtale for bil trer i kraft 15.august 2017.

Avtalen omfatter spesielt tilpassede kassevogner, som senere skal spesialtilpasses hos bilombygger for å dekke den enkeltes behov for rampe, heis, utjevning eller senking av gulv, spesialløsninger for gass/brems/styring mv.

Rammeavtalen åpner du via hovedinngangen for NAVs rammeavtaler på forsiden vår. Produktene finner du som pdf-dokument ved å gå inn på lenken "Hurtigoverskrift" i avtalebeskrivelsen. Du vil også kunne se selve avtalen, og behovs- og kravspesifikasjonen som er grunnlaget for denne.

Opplysninger om produktene som har rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen.