Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Personløftere

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Personløftere

Avtaleperiode: 15-06-2018 - 01-12-2021

Gjør deg kjent med avtalen, spesielt innholdet i postene (se lenken "Poster"), før du benytter hurtigoversikten.

Hurtigoversikt (PDF) Sist oppdatert 26.05.21.

Avtalen omfatter mobile og stasjonære personløftere med seil og seler.

Brukerne av personløftere er personer med redusert til ingen evne til å forflytte seg selv. De kan ha nedsatt ståfunksjon og/eller sittefunksjon som gir problemer med forflytning fra sittende til stående, eller for eksempel fra seng til rullestol. Mobile personløftere for aktivt løft brukes når en person skal løftes fra sittende til stående stilling. Kroppen støttes av seler, seil og knestøtter. Mobile personløftere for passivt løft brukes når en person skal løftes fra sittende/liggende stilling. Kroppen støttes av seler og seil.

Helsepersonell som skal formidle personløftere og gjennomføre brukeropplæring må ha gjennomført godkjenningskurs og bestått en test for å bli godkjent formidler og opplæringsansvarlig. Godkjenningskurset finner du på Kunnskapsbanken.net.

 

PosterÅben

PosterLuk

Post 1: Mobil personløfter for aktivt løft, manuell oppreisning.
Produktene i denne posten har manuell oppreisningsfunksjon, integrert støtte for sete/hofte og hjulbrems. Løftekapasitet på minimum 150 kg.

Post 2: Mobil personløfter for aktivt løft, elektrisk opptrekk.
Produktene i denne posten har elektrisk oppreisningsfunksjon og bredderegulering av ben. Batteridrevet. Løftekapasitet på minimum 150 kg. Seil fås som tilbehør.

Post 3: Mobil personløfter for passivt løft, manuell fremdrift - egnet for frakt.
Produktene i denne posten har elektrisk høyderegulering (batteridrevet), og manuell bredderegulering av ben. Løftekapasitet på minimum 140 kg. Sammenleggbar og/eller delbar uten bruk av verktøy. Seil med delte benstøtter, amputasjonsseil, skallseil med delte benstøtter, toalettseil og seil for dusj/bad fås som tilbehør.

Post 4: Mobil personløfter for passivt løft, manuell fremdrift.
Produktene i denne posten har elektrisk høyderegulering og elektrisk bredderegulering av ben. Batteridrevet. Løftekapasitet på minimum 150 kg. Seil med delte benstøtter, amputasjonsseil, skallseil med delte benstøtter, toalettseil og seil for dusj/bad fås som tilbehør.

Post 5: Mobil personløfter for passivt løft, manuell fremdrift - høy løftehøyde og lavt understell.
Produktene i denne posten har elektrisk høyderegulering med løftehøyde minimum 175 cm. Elektrisk bredderegulering. Batteridrevet. Understell har maksimal høyde på 9 cm. Løftekapasitet på minimum 150 kg. Seil med delte benstøtter, amputasjonsseil, skallseil med delte benstøtter, toalettseil og seil for dusj/bad fås som tilbehør.

Post 6: Mobil personløfter for passivt løft, elektrisk fremdrift - høy brukervekt.
Det er ingen produkter på avtale i denne posten.

Post 7: Stasjonær personløfter for passivt løft, manuell fremdrift - i ett eller flere rom.
Produktene i denne posten har elektrisk løftefunksjon (batteridrevet) og manuell fremdrift. Løftekapasitet på minimum 150 kg. Løsningene skal kunne brukes fra et rom til et annet. Håndkontroll. Seil med delte benstøtter, amputasjonsseil, skallseil med delte benstøtter, toalettseil og seil for dusj/bad fås som tilbehør. Skinneelementer bestående av rette skinner, skinner med sving, traverssystemer og veggfester fås også som tilbehør. .

Post 8: Stasjonær personløfter for passivt løft, elektrisk fremdrift - i ett eller flere rom.
Produktene i denne posten har elektrisk løftefunksjon og elektrisk fremdrift (batteridrevet). Løftekapasitet på minimum 150 kg. Løsningene skal kunne brukes fra et rom til et annet. Håndkontroll. Seil med delte benstøtter, amputasjonsseil, skallseil med delte benstøtter, toalettseil og seil for dusj/bad fås som tilbehør. Skinneelementer bestående av rette skinner, skinner med sving, traverssystemer og veggfester fås også som tilbehør.

Post 9: Badekarmonterte personløftere for sittende posisjon (badekarheis)
Produktene i denne posten har batteridrevet hev-/senkfunksjon, med løftekapasitet på minimum 120 kg. Dreieskive fås som tilbehør.

Badekarmontert personløfter for liggende posisjon (badekarheis)
Det er ingen produkter på avtale i denne posten.

LeverandøradresserÅben

LeverandøradresserLuk

Leverandører med produkter på denne rammeavtalen:

Arjo Norge AS
Nils Hansens vei 8
NO-0667 OSLO
Telefon: 22 08 00 50
http://www.arjo.no

Direct Healthcare Group Norge AS
Kjellstad Næringspark, Sankt Hallvardsvei 3
NO-3414 Lierstranda
Telefon: +47 21 01 44 70
https://www.directhealthcaregroup.com/no/

ETAC AS
Postboks 249
NO-1515 MOSS
Telefon: 81 56 94 69
http://www.etac.no

Invacare AS
Postboks 6230 Etterstad
NO-0603 OSLO
Telefon: 22 57 95 00
http://www.invacare.no

Seil og seler til personløftereÅben

Seil og seler til personløftereLuk

Her finner du en oversikt over seil og seler til personløfterne i rammeavtalen. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

TilbehørÅben

TilbehørLuk

Tilbehør er deler som endrer hovedproduktets funksjon. Tilbehør kan monteres i tillegg til, eller i stedet for en del som er påmontert i en standard utgave av hovedproduktet. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

ReservedelerÅben

ReservedelerLuk

Reservedeler er deler som ikke endrer hovedproduktets funksjon, men som erstatter en utslitt eller ødelagt del på et produkt i standard utgave. De delene tilbehøret består av er også reservedeler. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

TjenesterÅben

TjenesterLuk

Tjenester beskriver leverandøravtaler om prosjektering, montering, demontering og reparasjon. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

EndringskatalogÅben

EndringskatalogLuk

Endringskatalogen inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

Behov- og kravspesifikasjonenÅben

Behov- og kravspesifikasjonenLuk

Dokumentet inneholder konkurransegrunnlaget ved utlysning av anbudet. Her får du blant annet detaljert informasjon om kravene til som er stilt til hovedprodukt, tilbehør og reservedeler. I nye avtaledokument benyttes begrepene "delkontrakt" eller "delleveranse" mens vi på på Hjelpemiddeldatabasen har valgt å beholde ordet "post".

Les behov- og kravspesifikasjonen (PDF)

RammeavtalenÅben

RammeavtalenLuk

Her finner du avtalen som er inngått mellom NAV og leverandør. Avtalen inneholder blant annet informasjon om plikter, pris- og betalingsbetingelser, garantiperiode og mislighold.

Les rammeavtalen (PDF)


 
Relatert informasjon