Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Bilombygg

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Bilombygg

Avtaleperiode: 01-04-2018 - 31-03-2020

Bilombygg vil primært omfatte bil i gruppe 2 (omtalt som kassebiler i lov om folketrygd), men også bil gruppe 1 (omtalt som vanlig personbiler og egenfinansierte biler i lov om folketrygd).

Brukerne kan være voksne og barn. Noen av de voksne skal kjøre bilen selv, andre skal kun være passasjerer. Brukerne benytter i stor grad rullestol og er avhengig av heis eller rampe for å komme inn og ut av bilen. Bilombygg avtalen omfatter både nye og brukte biler.

Anskaffelsen er inndelt i 5 poster, en per bilregion, som til sammen dekker hele landet.

1. Region Øst - Bilsenter Østlandet
2. Region Vest- Bilsenter Vest-Norge
3. Region Sørvest - Bilsenter Sørvest-Norge
4. Region Midt - Bilsenter Midt-Norge
5. Region Nord - Bilsenter Nord-Norge

Rammeavtalen inneholder ikke konkrete produkter. Leverandører vil konkurrere på fastsatte kriterier i minikonkurranser. Minikonkurransene vil inneholde informasjon om bilen og brukers behov, slik at leverandøren kan tilby best egnet løsning. For mer informasjon om minikonkurranser se dokumentoversikten. Se eksempler på spesialutstyr og ombygging på Kunnskapsbanken.net.

Tjenester i rammeavtalen inkluderer nødvendig utprøving og/eller tilpasning og opplæring slik at ferdig ombygget bil er trygg og funksjonell for bruker. Nødvendige justeringer av bilombygget som utføres innen 6 måneder etter overlevering er en del av tjenesten.

Avtaler om garantireparasjoner skal alltid gjøres i samråd med NAV.

Periodisk ettersyn skal utføres på alle biler som er blitt ombygd i regi av NAV. Periodisk ettersyn omfatter nødvendig kontroll, programvareoppdateringer og service. Leverandøren innhenter rekvisisjon fra NAV og innkaller bil.
 

LeverandøroversiktÅben

LeverandøroversiktLuk

Her finner du en oversikt over leverandører i de ulike regionene (postene).

Se leverandøroversikt

Behov- og kravspesifikasjon Åben

Behov- og kravspesifikasjon Luk

Behov- og kravspesifikasjonen inneholder konkurransegrunnlaget ved utlysning av anbudet, hvor du blant annet får detaljert informasjon om kravene til som er stilt til hovedproduktene i de ulike postene, tilbehør og reservedeler.

Les behov- og kravspesifikasjon

RammeavtalenÅben

RammeavtalenLuk

Her finner du avtalen som er inngått mellom NAV og leverandør. Avtalen inneholder blant annet informasjon om plikter, pris- og betalingsbetingelser, garantiperiode og mislighold.

Les rammeavtalen

Beskrivelse av bilombyggingÅben

Beskrivelse av bilombyggingLuk

Her finner du en oversikt over områder/hjelpemidler som kan inngå i bilombygging.

Se beskrivelse av bilombygging

Informasjon om minikonkurranserÅben

Informasjon om minikonkurranserLuk

Her kan du lese hvordan det avgjøres hvilken bilombygger som får oppdraget.

Les informasjon om minikonkurranse her

EndringskatalogÅben

EndringskatalogLuk

Endringskatalogen inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden. Ingen endringer. 
Relatert informasjon