Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Stoler med oppreisingsfunksjon

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Stoler med oppreisingsfunksjon

Avtaleperiode: 01-05-2018 - 30-04-2022

Gjør deg kjent med avtalen, spesielt innholdet i postene (se lenken "Poster"), før du benytter hurtigoversikten.

Hurtigoversikt (PDF)

Avtalen inneholder stoler med oppreisingsfunksjon som har synkron eller individuell regulering.

Brukere av stoler med oppreisingsfunksjon er i hovedsak voksne personer som på grunn av sin funksjonsnedsettelse har problemer med å reise seg fra vanlig lenestol. Stolenes oppreisingsfunksjoner kan utføres i en og samme operasjon, eller de kan reguleres uavhengig av hverandre.

Post 1 - 3 omfatter stoler med sammenkoblet elektrisk regulering.
Post 4 - 11 omfatter stoler med individuell elektrisk regulering.

 

Poster (delkontrakter)Åben

Poster (delkontrakter)Luk

Post 1: Stoler med sammenkoblet elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon
Produktene i denne posten er sammenkoblet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres i en og samme operasjon.

Post 2: Stoler med svingfunksjon og sammenkoblet elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon.
Produktene i denne posten er sammenkoblet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres i en og samme operasjon. I tillegg har de svingfunksjon som kan låses i ulike posisjoner.

Post 3: Stoler med svingfunksjon og sammenkoblet elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon - høy brukervekt.
Produktene i denne posten er sammenkoblet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres i en og samme operasjon. I tillegg har de svingfunksjon som kan låses i ulike posisjoner. Stolene skal tåle en brukervekt på minst 201 kg.

Post 4: Stoler med individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon.
Produktene i denne posten er utformet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres uavhengig av hverandre.

Post 5: Stoler med individuell regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningfunksjon - høy brukervekt.
Produktene i denne posten er utformet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres uavhengig av hverandre. Stolene skal tåle en brukervekt på minst 201 kg.

Post 6: Stoler med elektrisk tilt og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon.
Produktene i denne posten er utformet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres uavhengig av hverandre. I tillegg har stolene tiltfunksjon.

Post 7: Stoler med elektrisk tilt og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon - høy brukervekt.
Produktene i denne posten er utformet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres uavhengig av hverandre. I tillegg har stolene tiltfunksjon. Stolene skal tåle en brukervekt på minst 201 kg.

Post 8: Stoler med svingfunksjon og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon.
Produktene i denne posten er utformet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres uavhengig av hverandre. Stolene er utformet med svingfunksjon.

Post 9: Stoler med svingfunksjon og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon - høy brukervekt.
Produktene i denne posten er utformet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres uavhengig av hverandre. Stolene skal tåle en brukervekt på minst 201 kg.

Post 10: Stoler med elektrisk tilt, svingfunksjon og individuell regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon.
Produktene i denne posten er utformet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres uavhengig av hverandre. Stolene er utformet med svingfunksjon og elektrisk tilt.

Post 11: Stoler med elektrisk tilt, svingfunksjon og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon - høy brukervekt.
Produktene i denne posten er utformet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres uavhengig av hverandre. Stolene er utformet med svingfunksjon og elektrisk tilt, og skal tåle en brukervekt på minst 201 kg.

LeverandøradresserÅben

LeverandøradresserLuk

Leverandører med produkter på denne rammeavtalen:

Hepro AS
Øvermoan 9
NO-8250 ROGNAN
Telefon: 46 74 55 55
http://www.hepro.no

Medema Norge AS
Postboks 133
NO-1481 HAGAN
Telefon: 67 06 49 00
http://www.medema.no

Sunrise Medical AS
Delitoppen 3
NO-1540 VESTBY
Telefon: 66 96 38 00
http://www.sunrisemedical.no

TilbehørÅben

TilbehørLuk

Tilbehør er deler som endrer hovedproduktets funksjon. Tilbehør kan monteres i tillegg til, eller i stedet for en del som er påmontert i en standard utgave av hovedproduktet. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

ReservedelerÅben

ReservedelerLuk

Reservedeler er deler som ikke endrer hovedproduktets funksjon, men som erstatter en utslitt eller ødelagt del på et produkt i standard utgave. De delene tilbehøret består av er også reservedeler. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

TjenesterÅben

TjenesterLuk

Tjenester beskriver leverandøravtaler om prosjektering, montering, demontering og reparasjon. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

EndringskatalogÅben

EndringskatalogLuk

Endringskatalogen inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

Behovs- og kravspesifikasjonÅben

Behovs- og kravspesifikasjonLuk

Dokumentet inneholder konkurransegrunnlaget ved utlysning av anbudet. Her får du blant annet detaljert informasjon om kravene til som er stilt til hovedprodukt, tilbehør og reservedeler. I nye avtaledokument benyttes begrepene "delkontrakt" eller "delleveranse" mens vi på på Hjelpemiddeldatabasen har valgt å beholde ordet "post".

Les behovs- og kravspesifikasjonen (pdf)

RammeavtalenÅben

RammeavtalenLuk

Her finner du avtalen som er inngått mellom NAV og leverandør. Avtalen inneholder blant annet informasjon om plikter, pris- og betalingsbetingelser, garantiperiode og mislighold.

Les rammeavtalen (pdf)


 
Relatert informasjon